Nov trend - dosegljiv na dopustu

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
353
83
tam ko se terc po tori rola
Da bi se na dopustu oglašal...? Smo že kar na začetku razčistili... Me šef v soboto kliče ''...a s ke v bližin? B rabu enga za pomoč...'' Gorenjec, priseljen... Ne, sem rekel, ravno se z motorjem peljem na morje... Potem se niti oglašal nisem na kakšen njegov klic. Telefon sem kupil sam, naročnino plačujem iz svojega žepa... Načeloma, ko stopim iz firme, na drugi strani ograje nisem dosegljiv.

• Všeč mi je
Reactions: Fusionn in jendomen

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.169
481
83
Še en zakon, ki je sam sebi namen...

Vsaj pri nas kontaktirajo, ker so "izredne razmere".
In očitno direktor ni prebral kar je podpisal, ker mi je v petek pošiljal sporočila izven delovnega časa :valjamse: :bonk: pa ni bilo nič nujnega in niso bile izredne razmere...

Posnetek zaslona 2024-11-18 101554.jpg
Posnetek zaslona 2024-11-18 101507.jpg

damirj

Guru
9. maj 2012
5.260
2.384
113
Ker ne moreš vedeti, zakaj te šef kliče, se mu pač ne odzoveš. Verjetno samo nisi imel časa in/ali volje it na pivo z njim. Kako naj bi vedel, da te kliče zaradi neče urgentno pomembnega?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.260
2.384
113
Pa če nisi dolžan brati mejlov, sporočil in se odzivati na klice iz službe, kako boš takšen SMS prebral? Čisto možno, da v dobi pametnih telefonov, enostavno nastaviš na klice iz službe DND...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in novaa

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.169
481
83
Pa če nisi dolžan brati mejlov, sporočil in se odzivati na klice iz službe, kako boš takšen SMS prebral? Čisto možno, da v dobi pametnih telefonov, enostavno nastaviš na klice iz službe DND...
to se že par let ukvarjam kako službene stvari ugasnit na enostaven način.
Imam telefon z 2sim

Klice lahko preusmerim.
sms, viber, whatsup... pa ne moreš.

Ker ima par ljudi celo mojo privat cifro (od začeta zaposlitve) sem te ljudi celo blokiral.
Za ostale appe pa ugasnil notifikacije.

Dela, samo je preveč dela, da bi to delal vsak dan ali vikend... Tako delam za daljše dopuste.

Pa moti me, da če me stranka kontaktira na viber, whatsup... ne dobi feedbacka, da me ni in naj se obrne na nekoga drugega...

Edina rešitev je 2 telefona, kar mi pa tudi ne diši...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.260
2.384
113
Če imaš dva telefona je to enako kot en telefon dual sim (oz x slotov za esim). DND na androidu dela tudi za sms, viber, whatsup, nastaviš za vsako številko posebej. Poleg tega na adroidu ti lahko pri tem pomaga tudi enterprise mode.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
Če imaš dva telefona je to enako kot en telefon dual sim (oz x slotov za esim). DND na androidu dela tudi za sms, viber, whatsup, nastaviš za vsako številko posebej. Poleg tega na adroidu ti lahko pri tem pomaga tudi enterprise mode.
Imam dva telefona in ni enako. Ko z družino km grem službeni ostane doma in je mir.