Nov selektor Slovenije!

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Točno to!

Golov iz pripravljene akcije je dal zelo malo.
Je pa bil verjetno vodja na igrišču in tisti ki je kdaj igral nogomet, dobro ve kako je to pomembno.

Slaviša bo sigurno držal Kirma v igri. To je že prvi fail :D

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Katanec in Zaho sta bila osrednji osebnosti, ma kaki Mile, on je bil igralec za en polčas, počasen in brez kondicije, čeprav kar tehničar.... za oba osrednja akterja lahko kvečjemu postavim Novaka in Milaniča.

Katanec pa je v zadnjih 10 letih itak pokazal da se rad skrega kamorkoli pride, zaradi tega ne bo imel za pokazati nič več kot tisti SP 2002, znanje in potencial pa je imel za enega boljših evropskih trenerjev.

Brezveze Slaveta pokopavat še preden je z delom začel, treba mu je dati nekaj časa, realno se ga bo lahko itak ocenilo šele na koncu naslednjih kvalifikacij. Tudi Kek ni začel obetavno, ampak je rabil veliko časa da je repko dvignil tolk visoko. Slave ima kar dobre temelje, ostanejo mu kvečjemu finese.

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Samo upamo lahko, da Slaviša ne bo zrušil temeljev.. sicer bomo zelo hitro zopet na dnu. To je Prašnikarju uspelo saj enostavno z reprezentanco ni našel več kontakta.

Pravzaprav je vse odvisno od tega, ali bo znal pridobiti igralce na svojo stran. Predvsem, pridobiti popolno zaupanje igralcev. In nima mnogo časa; definitivno morajo proti USA igralci igrati zanj, da ga tudi navijači sprejmejo. Kek je morda naredil usodno napako, ko je v sporu med igralci in NZS ostal neodvisen in se ni jasno potegnil za igralce... Saj, igralci so še bili zanj, a ne več s takšnim žarom, kot pred in med svetovnim prvenstvom...

Pravzaprav se vse dogaja v ozadju, za zaveso. NZS je zakuhala zamero igralcev, samo upamo lahko, da bo menjava selektorja pomagala. Res pa je, če se nekaj bistvenega ne bo zgodilo na Zvezi, se lahko kriza samo poglobi
evil.gif

nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Problem je, ker v Sloveniji na vecini vodilnih polozajev sedi butast folk brez kakrsnegakoli obcutka za sport (oz polozaj katerega zaseda) in zdravo kmecko logiko. Tako se ne bi cudil, da bi bilo NZS celo "odvec" se uvrstiti na velika tekmovanja - klinc bo treba izplacati bonuse in kaksne stroske pa bo manj za lastni zep (govorim popolnoma izmisljeno, ampak nekako tako deluje logika pri nas) in potem folku se tisto malo motivacije ubijejo. Poslednicno postavijo za selektorja nekoga v katerega noben ne verjame in potem so tezki soki, predvsem za narod. Malo manj za "smetano", ker jim je bolj ali manj vseeno, vazno da se pokasira par desettisoc eurov mesecno in je stvar ad-acta.

Osebno bi raje videl, da bi ostal selektor Kek, kljub nekaterim cudnim selekcijam igralcev. Slavetu zelim vse najboljse, po mojem mnenju in opazanju se mi niti ne zdi slaba izbira, vprasanje pa je, kako bo funkcioniral s fanti in koliko respekta ima pri njih. Po moje se je z odlocitvijo pomocnika Katanca bolj ustrelil v nogo kot ne, a vseeno. Z Domzalami je pozel dobre uspehe, zelim si da bi mu kaj takega uspelo tudi z reprezentanco.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Samo malo, Prašnikarjeva edina napaka je bila igranje na nulo v dodatnih proti Hrvaški, reprezentanca pod njim sicer ni več tolk dobro funkcionirala kot pod Katancem, daleč pa od tega da bi izgubil kompas,vse skupaj je še vedno precej solidno delovalo.

Ta, ki je reprezentanco poslal nazaj v obdobje "doktorja fuzbala", kjer smo se bali Albanije, Belorusije in podobnih "velesil", je bil eden in edini Oblak..... hepan bleferski, same lape so ga, sicer pa nima pojma. V 2 letih je poklical v repko četrtino vseh profesionalnih nogometašev ki jih imamo
bonk.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Oblaku, ob vsej nesposobnosti in pametovanju, je pač treba priznati delno selekcijo današnje reprezentance. Zaradi tega je tudi Kek imel lažje delo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Še enkrat: v 2 letih je Oblak vpoklical preko 50 nogometašev v repko, kake ima zasluge? Če vpokličeš četrtino vseh profesionalnih igralcev, ki jih premoremo, bi že bilo neverjetno da poleg ne bi bilo kakega izmed trenutnih reprezentantov
bonk.gif

Bolj mu gredo "zasluge" da je zaradi tega pod njim repka totalno izgubila rep in glavo ( ne pa delno selekcijo, ker potemtakem lahko ima še veliko večje zaluge za Katančev uspeh Verdenik?), da smo po njegovi zaslugi padli v 5. kakovostni boben in se bali eksotične Albanije in da je fantom vzel vso samozavest in spoštovanje, ko je v medijih govoril da tega so ti fantje sposobni in nič več, ker ni kvalitete.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Da se razumemo, se strinjam s tabo glede sposobnosti Oblaka, samo vseeno vztrajam pri svojem, saj je začel s selekcijo, tako da Keku tega ni bilo treba. Menjava generacij ni nikoli lahka, lahko si pa mislimo da bi Kek že v začetku to bolje speljal ali pač ne.
In ja podobno mislim v primeru z Verdenikom, ki je po mojem mnenju še bolj nesposoben kot Oblak.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Škoda ka ni dal Krhina prej notr, bi bila 100% zmaga, brez Tima bi pa itak bili nula.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
prvi polčas katastrofa, drugi pa zelo dober. Matič ni niti približno material za repko, zanič podaja, slabo strelja in se ne giblje dovolj.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Če se bo nadgrajevala igra iz 2. polčasa se bo znalo stanje zelo izboljšati!

Zaenkrat se mi zdi menjava selektorja dobra poteza!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zanimive so tudi mini korekcije, vsaj mi smo jih opazili. pride Kirm izvajat kot, mislim, da je bil prvi v drugem polčasu, mi lovimo podajo na glavo v 16 metrov, pa slišim, da je udaril, gledam, kje je žoga, pa je nekam po tleh v Američane brcnil. naslednji oz. naslednje kote je že Birsa izvajal. hitro zna reagirat, kar se tiče pa Matiča, pa mislim, da išče nov material in edino na ta način ga bo tudi našel ...
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
nismo tebi že enkrat rekli da se fotoaparata drži? matič nikol ni bil kaliber za reprezentanco, kaj šele zdaj ko igra kje že ...
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Čeferin in Stojanoviæ... slovenske pravljice je konec.

S kom hodi Brečko, da mu dovolijo, da brca?
Krhin je katastrofa, sem ga včeraj posebej opazoval, ogromno zgrešenih podaj, na pamet, nagnat ga je potrebno. Ni čudno, da nima kluba.
Ostalo pa na nivoju slovenske lige, razen strelca.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
bekov boljših nimamo, to je treba priznat
wink-1.gif
meni se ni zdel slab, si bo pa vsekakor mogo najt klub kjer bo igral če hoče napredovat