Nov selektor Slovenije!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Nimam kaj proti Stojanoviču, ampak mislim, da je menjava v napačnem trenutku. Ravno smo gledali eno tekmo brez Korena in Novakoviča, tako da bi verjetno slej kot prej tud odhod Kirma doživeli, zdaj pa ne vem kaj naj pričakujem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Brazilijo 2014 bomo gledali lahko samo na Dolenjskem.

Izbira je slaba oziroma je problem v igralcih, ki jih nimamo, tako da je skoraj vseeno kdo je selektor.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Jaz imam zlo mešane občutke. Priznam pa, da sem jih imel tudi ko so objavili, da bo Kek postal selektor, pa nas je na svetovno popeljal.
Pravi, da bo uvedel nekaj spremeb, pustimo se presenetit. Upam, da priključi tudi kakšnega mladega, res pa je da kaj velike izbire verjetno tudi nima.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
zadovoljni.kaj pa vem bo čas pokazal.mislim da je Kek iztisnil max iz tega kar je imel na razpolago nekako tako kot katanec.vsi ki so bili vmes so bili pametni v raznih oddajah ali prenosih pokazali pa niso ničesar.bojim se tudi da Slaviša ne bo nek presežekin bomo kmalu zopet na 40+mestu

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
NE.

Tega modela poznam od malih nog in mi je tok antipatičen za popi*dit
10.gif

Sam tega sm se bal, tko da dokler bo on na Slo klopi ne bom gledu niti ene reprezentančne tekme
jezen.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Jaz samo upam, da v ozadju ni preveč lobijev, ker tale Čerin mi je zelo sumljiv.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Vsekakor je to nov veter, ki bi znal prinesti pozitivne spremembe, sploh če bo nadaljeval v podobni zasedbi, kakor smo igrali proti Srbiji.

Sem pa vidu, da se že štajerci bunijo kako je Čeferin prpelau svojga "lublančana" za trenerja =) ... Se mi zdi da mu bo že ob prvih slabših rezultatih mariborski lobi začel metat ornk drva pod noge.

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Nisem prepričan, da se za zaveso niso dogajale "pomembne" stvari. NZS je vredna svojega denarja, to so pokazali velikokrat.. Vsaj zame ni problem selektor, problem je NZS in kupčkanje v okviru NZS.. Zato se bojim, da bomo zopet priča padcu; pa ne zgolj zaradi selektorja.

I

Izbrisan uporabnik 474

Dober komentar, ki veliko pove:

"Ljubljanski lobij odstanil zadnjo oviro pri privatizaciji reprezentance!"

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Se spomnim, ko smo se uvrstili na svetovno prvenstvo. Naenkrat so postale "problem" premije. Popolnoma brez veze je prišlo do spora med NZS in igralci. In zaradi tega spora je odstopil Simič. Verjetno je tisti spor tudi vplival na motivacijo igralcev, vendar tega nihče javno ne pove. Razen, ko občasno nekdo odpove sodelovanje z reprezentanco. In v vseh teh primerih je krivec samo en: NZS in njena povsem nedorečena politika. Nekaj obljubljajo, potem cincajo...

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Dober komentar, ki veliko pove:
"Ljubljanski lobij odstanil zadnjo oviro pri privatizaciji reprezentance!"

Kar se spomnim, se je NZS obnašala tako, kot da je reprezentanca, liga in nogomet zaradi njih in ne oni, da bi urejali to področje. Morda sanjajo, da bodo bogati kot FIFA; samo ne vem od kod naj bi denar prišel. Od gledalcev, TV pravic in sponzorstev se v Slo nabere kaj malo denarja; premalo za preživeti.. kaj šele za obogateti.

To da obstaja nevidna meja na Trojanah je že dolgo znano. Samo to mejo ne vzdržuje zgolj Ljubljana; Maribor pač nič ne zaostaja v prizadevanju pri tem. In potem imamo v eni malo večji vasi cel kup lobijev, med seboj skreganih, ki bi želeli imeti "uspešno" reprezentanco.. Vse najbolje v tem prizadevanju
cheer.gif

nahrung002.gif

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Vsekakor je to nov veter, ki bi znal prinesti pozitivne spremembe, sploh če bo nadaljeval v podobni zasedbi, kakor smo igrali proti Srbiji.

Sem pa vidu, da se že štajerci bunijo kako je Čeferin prpelau svojga "lublančana" za trenerja =) ... Se mi zdi da mu bo že ob prvih slabših rezultatih mariborski lobi začel metat ornk drva pod noge.

Problem je, da so že vsi prepričani, kako je Slo postala nogometna velesila in pričakujejo temu primerne rezultate.. Fajn je plavati v nebesih, samo selektor pa ob tem ni fajn biti... Tudi žvižgi v Ljubljani so nekaj, kar sodi v to. Tudi Ljubljančani ste en jebeštrga znali reprezentanco spodbujati in živeti z njo.. Preračunaj malo, koliko je v Evropi objektivno močnejših reprezentanc, tudi mnogo bogatejših... in potem prideš do dejstva, da moramo biti zadovoljni tudi s porazi...

nahrung002.gif

nahrung002.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Briga me, če jutri vržejo bombo na stožiški al mariborski stadion, medtem ko sedita gor Čeferin in Zahovič skp, gor pa igra slovenska reprezentanca proti španiji.

Vsaj za pisat bomo mel o čemu.

Kar se pa tiče rezultatov, odlične rezultate je ustvaril Kek in se mu lahko samo vsi zahvalimo, se pa mora zavedati, da tist k plača karto ima pravico izraziti mnenje, pa če je to z žvižgi pa pač tko... Res pa je da smo v večini primerov underdogi, tako da je vsaka zmaga nad reprezentancami, ki so rangirane na lestvici od 40.mesta naprej, uspeh.

Ne smeš pa pozabiti, da so se zlati časi reprezentance pisali v Ljubljani, na bežigrajskem stadionu. Samo toliko v opomin, pa četudi vse naslednje tekme igra reprezentanca v stožicah al pa na hodošu, mene ne bodo videli na tekmi.

I

Izbrisan uporabnik 474

Prav tako, kot so je "pravljica" zadnjega cikla SP pisala v Ljudskem vrtu in prav tako, kot so se največje polomije zgodile v Stožicah...

Nikakor ne morem pozabiti tekme proti Belgiji, ko je publika izžvižgala reprezentanco - sam sem mnenja, da je tisto bil prelomni trenutek v kvalifikacijah tako za igralce, kot za selektorja.

Je pa tudi meni žal z Bežigradom, ker ima zgodovino in je imel vzdužej - v nasprotju z oslarijo desetletja Stožice...

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Žal Slovenci ne znamo biti navijači. Navijači smo samo, ko reprezentanca zmaguje... v nasprotnem primeru pa jo raje izžvižgamo, kot spodbujamo. Proti Belgiji se ni zgodil polom reprezentance, zgodil se je polom navijačev. In Ljubljana je res mesto, kjer ne znate ceniti svojih športnikov, jih spodbujati, ko jim gre slabo, biti trinajsti igralec...

Proti koncu 90 let je v enem letu izpadlo pet ljubljanskih prvoligašev. Ker so vsi Ljubljančani v tistem momentu častili samo zimske športe.. Enostavno pri drugih športih ni bilo gledalcev. In brez gledalcev se pač v športu ne da preživeti. Kako naj Olimpija postane omembe vreden klub, če ima kljub dvakratnemu zaledju manj obiskovalcev kot Maribor, Maribor pa jih ima premalo.... Toliko o navijaštvu, in navijači so vsaj zame proti Belgiji in še na kateri drugi tekmi enostavno POGRNILI. Morda je tudi zato Kek enostavno odšel....