Sicer ne bom razpravljal o tem, pa vendar:
Del dohodnine v visini 0,5% doniram drustvom. K sreci ta znesek ni ravno majhen.
Kot podjetje vsako leto doniramo cca. 20 drustvom razna darila, ki jih imajo za srecolov. Teh daril je v vrednosti cca. 2.000 € letno. Prav tako vsako leto doniramo nekaj denarja.
Kot posameznik in kot podjetje smo tudi pomagali preko drustva gospe Heleni Campa, ko je zbirala denar za hiso.
Pa ko si me izval;
V letu 2018 sem nakazal iz osebnega racuna denar druzini, ki ji je v Trzicu voda odnesla hiso, kot podjetje in kot posameznik smo organizirali osnovne zivljenjske potrebscine za druzino, ki je pomoc potrebovala, eni druzini sem kupil in dostavil hladilno skrinjo.
Tudi v letu 2019 bom komu pomagal. Pri tem imam nekaj pogojev; sam oz. s sodelavci se sami odlocimo, komu bomo pomagali, pomagamo izkljucno in samo direktno tistim, ki pomoc potrebujejo brez vmesnih clenov, kot je npr. Karitas in Rdeci kriz z izjemo gasilskim drustvom. In la, ne zelim, da se to kadarkoli in kjerkoli medijsko izpostavi, ker to delam samo zato, ker se meni osebno zdi prav, da pomagamo, ce le lahko.
Zato; lahko pises/pisete karkoli, impak kar se tega tice imam cisto vest, kaj ti pa ti ali pa kdo drug o tem misli, se mi pa jeb*