Nov avto 3000 eur cenejši od cene na trgu.

lecko

Pripravnik
11. okt 2016
78
9
8
MAh kakšna reklama, a kako firmo omenjam ? Že doolgo nisem kupoval avta, tako da se je nabralo nekaj zanimivih odgovorv, upam da še za kakega "zelenega" kupca. Glede na napisano je pri mnogih firmah še maneverski prostor tako da najbolj še v tem primeru vprašam če gre še 10% dol :))).

Raj še ostali napišite kako kake zanimive izkušnje s prodajalci..koliko ste s emorali pogajat za popuste .

hermann

Guru
19. mar 2014
9.651
6.515
113
a ni nekje omenil, da se dobro prodaja
sprasujem se.gif

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik lecko pravi:
MAh kakšna reklama, a kako firmo omenjam ? Že doolgo nisem kupoval avta, tako da se je nabralo nekaj zanimivih odgovorv, upam da še za kakega "zelenega" kupca. Glede na napisano je pri mnogih firmah še maneverski prostor tako da najbolj še v tem primeru vprašam če gre še 10% dol :))).

Slabo ti gre tole,ponujat 3k v cenovnem razredu 30k ni nič posebnega....drugič probaj s takim popustom v cenovnem razredu 20k,bo bolj zanimivo in realno
wink-1.gif

(če se motim,me demantiraj s točnim razkritjem te tvoje "super" ponudbe - znamka,model,trgovec...)

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Meni je vse skupaj kr' neki...

Nekdo se registrira na novo, da ponudi nek popust za neimenovan avto in je odprl temo iz svoje čiste dobrote,d a bi nekomu predal ta popust naprej
crazy1.gif

In kaj naj zdaj? Folk navali...vauuuu, jaz bi, jaz bi...sicer pojma nimam za kaj a 30 jurjev in 3 prihranka...to je treba kupit
bonk.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik lecko pravi:

Raj še ostali napišite kako kake zanimive izkušnje s prodajalci..koliko ste s emorali pogajat za popuste .
Daj ne nabijaj no, nisi vso pamet ti požrl, tole je transparentno kot žakelj za krompir.

MTB75

Fizikalc
13. maj 2012
365
25
28
Khm, zdaj mi pa povejte kdo od vas je že kdaj kupil nov avto ter ga plačal po ceniku? Mislim da tak ne obstaja, ker vsak dobi nek popust, da se mu potem fino zdi, ko gre ven iz salona.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.651
6.515
113
nazadnje sem dobil 6 jurjev "skonta"

ampak meni to vseeno, ker sem vnaprej vedel, kakšne so "redne" in "oglaševane" cene. popust je v bistvu čisto navadna sitnost, ki jo plačuješ pri kasku.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
kaj boš reku za citroena c crosserja ko je prišla ena serija bencivcev z auto menjalnikom in to v SLO (pa kje si vidu da bi se to prodajalo!?) cena po ceniku 40 k, prodajali so se po 20 in so se prodali,... ne takoj ampak so se
smile-1.gif

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
kaj boš reku za citroena c crosserja ko je prišla ena serija bencivcev z auto menjalnikom in to v SLO (pa kje si vidu da bi se to prodajalo!?) cena po ceniku 40 k, prodajali so se po 20 in so se prodali,... ne takoj ampak so se
smile-1.gif

Jaz bi rekel da je to ena velika svinjarija,da se sploh pusti avtomobilskim zastopnikom delati take stvari,ker če je cena 40k,ti pa ga odpelješ za 20k,bo zavarovalnica za kasko osnovo še vedno vzela ceno 40k,torej bo kupec plačal v bistvu kasko za 2 avtomobila!
10.gif

Seveda bo ob morebitni totalki zavarovalnica kot osnovo za izplačilo vzela osnovo 20k (oz.lepo po evrotaxu,odvisno od starosti),torej ti ekstremni popusti so en velik nateg,od katerega imajo (neupravičen) dobiček samo zavarovalnice!! Zato takih popustov država (glede na početje zavarovalnic,ki to lepo izkoriščajo) sploh nebi smela dopustiti!

Je pa res tudi to,da kasko ni obvezen...čeprav skoraj ne poznam človeka,ki novega avtomobila nebi dal vsaj prve dve ali tri leta kasko zavarovat!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
smile-1.gif
Takoj so se prodali. Dan, dva, tri, Jaz sem ga zamudil ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
A se niso potem za višjo ceno prodajal na netu rabljeni?
Še na alterju je bila o tem tema.
In mislim da si ga je vsaj en alteras tudi kupil.

North

Pripravnik
9. sep 2008
52
0
6
Podobno je bilo tudi pri bmw, ko so ob prihodu nove trojke ponujali 40% popust na e91 glede na ceno po ceniku. Sicer pa po izkusnjah sodec je pri nemcih mogoce doseci redne popuste med 10 in 20%, odvisno od znamke in modela (vw, audi, bmw, mercedes). Testna vozila se prodajo tam s cca. 25% do 30% popusta.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Ja hitro so šli, mislim da za 18tisočakov... kolega ga je tudi zamudil.
en sosed ga je kupil, ki je mal mahnjen na avte, v tistem času je imel ene tri in tega je po hitrem postopku prodal, pravi da ni boil vreden niti tolk kolk je zanjga plačal
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
DS4 so bili tudi v neki akciji če se prav spomnim, THP200 naloženi do konca za 19.990, kmalu po prihodu na trg. Koliko je bila redna cena sicer nevem, ampak bi rekel da okoli 30k zagotovo.