Note 7

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Sem mislil, da je tole joke. Samo Samsung zgleda res tole pošilja kupcem note7

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
(Ne)prodaja Note 7 bi lahko za Samsung pomenilo 17 milijard "škode"!
shocked-1.gif

Malo je podjetij, ki si lahko to "privoščijo".
17 milijard je skoraj polovica našega BDP-ja...

Sicer pa ne vem ali je bolje ukinit Note serijo in dati ven eno drugo, vendar isto s pisalom zraven ali jo pustiti in iti naprej.
Naj naredijo Note 8....če bo čas za menjavo, zamenjam za Note 3
smile-1.gif

Edit: No, pa je res bilo krivo to, kar smo že tukaj napisali. Baterija je bila na premajhnem prostoru. In za to je krivo njihovo podjetje, Samsung SDI!

Citat:
After the South Korean company issued a global recall for the phone last month over battery fire hazard, it came to light that the faulty battery packs were manufactured by the tech giant's own subsidiary Samsung SDI.

The batteries were said to be slightly too large for the phone, which resulted in crimped corners during installation, causing them to short circuit and overheat.

http://www.gsmarena.com/latest...-news-21013.php

Na S7 teh problemov ni, kljube temu da je manjši telefon in večja baterija, ker je baterija VEČJA, kot je že nekdo v tej temi prilepil slike. Res so naredili veliko napako. Ampak mi je zanimivo, da se na njihovih testih in uporabah ni nič takega podobnega zgodilo...

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Zato ker se nobena stvar danes ne testira vec kot par dni, potem pa v trgovino. In testerji smo potem mi. Ce gre kaj narobe, pa so sw popravki, vpoklici,... Tukaj se je pac konkretno zalomilo

neo5468

Pripravnik
17. maj 2016
73
0
6
Škoda je dosti večja kot 17 milijard. Računej še 8% padec delnic, stroški izdelave, stroški oglaševanja (ki so ogromni), sami materialni stroški, stroški prevoza, potencialne tožbe in pa nepopravljiva dolgoročna škoda Samsung znamke, ki verjetno pomeni smrt Galaxy Note serije telefonov.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Sodeč po VW aferi, bodo prodali še več robe bedakom, ki bodo še naprej zaupali znamki.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Pa kaj bodo proizvajalci ovitkov naredili (zahtevali denar od samsunga?), ker jim bodo le ti ostajali.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.523
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Sodeč po VW aferi, bodo prodali še več robe bedakom, ki bodo še naprej zaupali znamki.

dobro zate, ker drugače bo apple navil cene

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Reče uporabnik Appla, katerega telefoni so goreli in eksplodirali že nekaj časa nazaj...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Reče uporabnik Appla, katerega telefoni so goreli in eksplodirali že nekaj časa nazaj...
hysterical-1.gif
To pa že ne, ne laži in ne piši neresnic. Apple se ne kvari , maps te ne vodi v puščavo, namesto na letališče , zviti telefoni, antenagate, goreči telefoni, etc. so same izmišljotine, Apple je edina znamka, ki ne potrebuje after sale storitev!

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Ta je do sedaj najboljša, LOL.

Dobra ideja, moram nabavit kakšno scary masko in iti menjat telefon
smile-1.gif

lufti

Zelenc'
9. avg 2007
4
0
1
Evo, mene so klicali z Mobitela, da naj ga vrnem, da poteka odpoklic po celem svetu. Meni se ni pregreval ne v prvi verziji in ne sedaj v drugi.
Ni kej, varnost je na prvem mestu. :-(
Ta teden ga nesem nazaj in bom v miru počakal naslednji "najboljši" telefon.