Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
mah ne vem če ima versto tukaj kaj veliko veze. Ampak jaz osebno, če bi ga nabavil bi ga tudi rad uporabljal. Pišuka saj praktično nima neke pametne alternative na tem segmentu. glede na zaslon najmanjša zadeva, pen pride prav, najbolji fotič na kameri, najbolj dodelana vmožnost večopravilnosti, skratka če so ti phableti ljubi je to zagotovo najboljši nakup. Tako da res škoda za tale zajeb
Vse kar si napisal drži, pen je res super uporaben za določene stvari. Note 7 je moj prvi Samsung in samo žal mi je, da nisem preizkusil že prejšnjih verzij. Sem bil s Sony izdelki prezadovoljen kar se kvaliete tiče in sploh nisem gledal drugam. Ko je Sony malo bluzil po Z2 seriji sem šel na 6P, in nato na Note 7 in res bom pogrešal pen !
primer: slikam fotko, takoj označim zadeve, ter komentar kar na samo fotko in pošljem dobavitelju. Vse v manj kot minuti. Prej sem moral fotko dati na PC, da označim zadeve ....
primer2: pišem nek komentar, kjer moram vključiti veš številk, ki jih imam v drugi datoteki, jih je preveč, da bi si jih zapomnil - vključim glance in samo približam pen pogledam številko in pišem dalje in tako naprej dokler ne zaključim, ne da bi preklapljal med datotekami.
in še so primeri ...
Je še kakšnen telefon poleg Note serije, ki mi to omogoča ? Mogoče bi bila to zamenjava zame, samo mora biti pen, ker s prsti to ne gre tako elegantno.