Note 7

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma naj ostanejo na Note podznamki, pa potem na pomlad dajo ven 8-ko , ki je sigurno že v zadnji fazi razvoja in gredo dva koraka nad konkurenco.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Zna bit problem premalo prostora in hitro polnjenje. Tam naj bi se baterija precej segrela. Sam ne bi vedel, ker ne prakticiram hitrega ponjenja in je telefon ob polnjenju blago mlačen.

če dobimo spet update, ki bo dovilil filanje le do 80%, bo treba denar nazaj vzet in iti na Pixla, dokler ne pride kaj pametnega s penom. Bo težka nazaj na prste, ko se človek navadi pena
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kaj folk res ne zna pazit na telefon da kupuje tiste grde ovitke al kaj?
Odkar imam telefon na TS (to je nekje 6, 7 let) sem razbil zaslon samo enkrat (na trenutnem Note 3). Pa še to ne zaradi tega, ker mi je padel na tla, ampak mi je padel zvočnik s kakega metra in pol na zaslon. Par cm bolj desno da bi padel zvočnik bi bil zaslon cel.
Za tistih par prask, ki pa jih ima ohišje pa me ne briga, ker itak ponucam telefon dokler dela oz. dokler se mi zdi smiselno imet določen telefon, prodam pa ga ne naprej, ker za tistih par deset € se mi ne splača. Ga raje uporabim kot back-up, če je slučajno kaj narobe z novim. Res ne vem zakaj folk kupuje te (grde) ovitke...če je tako neroden naj si vzame Nokio 3310, pa ne bo nobene skrbi, da bi se kaj razbilo
smile-1.gif

Sicer pa upam da bodo ohranili Note serijo, ker S pen je res zmaga. Top zadeva!! Naj pa začnejo delat malo debelejše telefone...ne vem kaj se spuščajo neki v ne vem kako tanke telefone, ker je neumno. Pa še boljšo optiko za kamero bi lahko dali v debelejši telefon!!

PS: Tisti "slogan", ki ga je objavil uporabnik @sumica, bi sigurno bil dober
tongue-1.gif
Dobro si si to zmislil!! :D

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik rawr pravi:

Ja, note 6 je še vedno boljša izbira, verjetno za polovico denarja
smile-1.gif
Zdaj, ko bo šel note7 verjetno v zgodovino, je pa avtor objavil popravek, češ da zaslon le ni tako občutljiv na praske
bonk.gif

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124

smile-1.gif

[/QUOTE]
Zdaj, ko bo šel note7 verjetno v zgodovino, je pa avtor objavil popravek, češ da zaslon le ni tako občutljiv na praske
bonk.gif

[/QUOTE]
Malo datum poglej
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/571pu66vEBc&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/571pu66vEBc&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

smile-1.gif
bonk.gif

Emmm..., Note 6, ga lahko vidim?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Stupid me
bonk.gif
Nisem spremljal, ker nimam nobenega problema s steklom in ne uporabljam zaščite za steklo.

Apropro Note serije, kako to, da se da na Amazon de dobiti Note 5, a ni EU ostala brez njih?

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Uradno prek zastopnikov se ni prodajal, prek raznih drugih kanalov si ga pa dobil brez problema... tako kot se iPhone včasih ni uradno prodajal v SLO recimo, folk ga je pa vseeno imel.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Zna bit problem premalo prostora in hitro polnjenje. Tam naj bi se baterija precej segrela. Sam ne bi vedel, ker ne prakticiram hitrega ponjenja in je telefon ob polnjenju blago mlačen.

če dobimo spet update, ki bo dovilil filanje le do 80%, bo treba denar nazaj vzet in iti na Pixla, dokler ne pride kaj pametnega s penom. Bo težka nazaj na prste, ko se človek navadi pena
smile-1.gif

Telefon boš še naprej uporabljal?
sprasujem se.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Zaenkrat ja, ker ni znakov, da bi lahko šlo kaj narobe. Telefon se ne pregreva, mrcvarim ga tudi ne, da bi prav klical nesrečo. Trenutno je več možnosti, da mi na avtocesti po mojem pasu nasproti pripelje kakšen bedak, kot da se note vžge. Če pa bom ob kakšnem polnjenju opazil, da se bolj pregreva kot sedaj, ko je vse ok, ali tudi med samo uporabo, ga pa takoj ugasnem in neham z uporabo. Trenutno je edini minus ta, da, ga ne morem/nočem polniti brez nadzora.

Ko bo pa Samsung Si dal uradno izjavo, kaj se nam obeta, tretja menjava, morda celo samo vračilo, bomo pa sprejemali odločitve kako naprej.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Se razumel, da je samsung že dal izjavo, da lahko kadarkoli vrneš telefon in dobiš kupnino nazaj. Kao ugasni telefon in ga prinesi nazaj.... Zato vprašam...jaz bi že zdavnaj vrnil in kaj drugega vzel.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
mah ne vem če ima versto tukaj kaj veliko veze. Ampak jaz osebno, če bi ga nabavil bi ga tudi rad uporabljal. Pišuka saj praktično nima neke pametne alternative na tem segmentu. glede na zaslon najmanjša zadeva, pen pride prav, najbolji fotič na kameri, najbolj dodelana vmožnost večopravilnosti, skratka če so ti phableti ljubi je to zagotovo najboljši nakup. Tako da res škoda za tale zajeb
rolleyes-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Jaz nisem ti
smile-1.gif

Samsung mora dati tako izjavo, četudi morda prihaja do vseh teh problemov zaradi nepravilne uporabe - ti to lahko razumeš ?

Koliko je bilo sumljivih primerov 3 - 5 v še nepojasnenih okoliščinah od več 100T prodanih, recmo na uč 0,001%. Samsung je nekaj močno zaje*u, ampak ni nujno da pride do problema ob normalni uporabi in uporabi originalne opreme. Folk svašta dela s telefoni, samo da pridejo na naslovnice ali ispadejo frajerji na socialnih omrežjih. Seveda telefon mora zdržati tudi tako ekscesivno uporabo in se ne sme vžigati, tu ni nobenega opravičila za Samsung.

Torej, še upaš sesti v avto?, upaš v Paris na metro? Si eden tistih, ki samo sedi doma za računalnikom ?

PS: Kaj mi svetuješ za zamenjavo, seveda s penom ?
PS2. Note 5 se mi zdi kar primeren, si ga kdo lasti ? Servis in garancija ? Drugače ne preostanega drugega, da bo Pixel XL vmesni člen, dokler spet ne pride pen phone.