NOTE 4

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Kupujem dodatno kartico.

Bo hitrost branja: 48 MB/s in hitrost pisanja: 20 MB/s vredu za note 4?

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Citat:
Uporabnik bostjangtline pravi:
Jaz sem svojega posodobil preko Kiesa, ker preko OTA še ni ponudil posodobitve in dela kot mora, je pa Simobilov, pa imam nastavljeno odklepanje z prstnim odtisom.
rolleyes-1.gif

Po dobrem tednu uporabe iste težave z zaklepanjem (lock screen) med pisanjem sms-jev, zanimiva zadeva, en teden dela kot mora, pol ga pa nekaj uščipne in začne bluzit in to se sedaj dogaja konstantno, za popiz.....
bonk.gif

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Mogoče so dali ven namenoma škart nadgradnjo, da bi jih čimveč kupilo Nota 5, ki je pred vrati.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Meni dela Note 4 po nadgradnji normalno,..
model SM-N910C
različica 5.1.1
različica osnovnopasovne opreme: N910CXXU1COH4
številka gradnje LMY47XN910CXXU1XOH4

lpb

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Na mojem je pa to, je pa Simobilov, kateri je pa tvoj???, pa še enkrat poudarjam, da so te težave samo kadar je omogočeno odklepanje s prstnimi odtisi, drugače dela ok.

model SM-N910C
različica 5.1.1
različica osnovnopasovne opreme: N910CXXU1COH4
številka gradnje LMY47X.N910CXXU1COH4

Lp B

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Večina črk je ista...
Je di.mobilov rom dol potegnjen preko updatea na telefonov prejsnji teden, odklep s fingerprintom...
B

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Pri katerem operaterju pa, sem glih včeraj preveril, pa mi ne javi nobene posodobitve (Simobil), ker na SamMobile je zaenkrat samo Poljski gor???

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Lateral, kaj je pa z opcijo COI6? A ta pa ni uporabna? Sklepam, ker je 6-tka, da je še novejši update?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tudi jst včeraj naložil novega poljskega.
vse ok.
razen se mi zdi, da prej nisem imel v dropdown meniju "s finder" in "quick connect".
Se mi zdi, da so določene animacije mal drugačne, pa share meni je drugačen.

če si kdo želi "črno beležko" na zaklenjenem zaslonu, kot ima to note 5
http://galaxy-note-4.wonderhow...evices-0164732/

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Hvala za beležko.
Imam pa še eno ugotovitev.
Meni na drop down meniju, ko zaženem ''quick connect'', ponudi, da je na voljo nova posodobitev in če želim posodobiti.
Ko nato kliknem na DA, me vrže ven iz ''QC'' in iz drop down menija v osnovni meni oz. home screen. Skratka, ne zgodi se pričakovana posodobitev. Ali lahko še kdo od vas poskusi in poroča?

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Eno vprašanje, ob tej beležki sem opazil da me zajebava tudi pri drugih APK-jih ki niso iz Playa. Namreč, imam v nsatavitvah varnosti da lahko instalira APK-je tudi iz drugih virov, ampak mi jih ne dovoli. Tapnem po takem APK-ju, odpre se okno za instalacijo z vprašanjem in navedbo pravic, spodaj pa dva gumba PREKLIČI in NAMESTI. Tapanje po NAMESTI ne naredi nič, instalirati se ne da.

Kaj za vraga še moram nastaviti, dovoliti??

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Meni ne pusti instalirati nobene APK ki ni iz Playa, ne samo beležko kljub dovoljenju da lahko instalira tudi iz drugih virov. Knox nimam aktiviran, če bi bilo to pomembno. Nekaj aplikacij imam disablanih, ampak mislim da nobene take ki bi lahko vplivala (npr, S Helt, Chrome, Facebook, Glasba google play...). Za smart manager vem, uporabljam, ampak tam ne najdem nič takega kar bi lahko blokiralo instalacijo ...