NOTE 4

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Imam navadnega, pa če bi še enkrat vzel, bi spet navadnega.
Bi pa takoj menjal za S6 edge 64GB;)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Vbistvu samo velikost pri športanju
Eno malo malenkost kamera.
Edge pa zato, ker mi je pač lepši, mal drugačen...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam za note edge bo po moje mal problem dobit pameten ovitek. Za S6 edge pa dobiš super original, ki zaščiti samo vogale, ostalo pa čustiš telefon.
to me na note4 mal matra, ker so vsi ovitki "isti" in zakrijejo cel telefon. Jst bi rad šlatal aluminij:))
Pa če ga misliš dolg met in si frik na updejte, je za navadnega nota po moje več "robe".

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.197
46
48
Men je sam važno da dolgo dela :) kolikor berem je s 5.0 updejti sama štala... bom najbrž ne glede katero varianto kupim še nekaj časa na 4.4.4. oz. saj toliko časa dokler se ne reši povečana poraba baterije. Sem pa našel en o fajno zadevo na ebayu-spredaj in zadaj steklena 9H zaščita. Bom najbrž to nabavil pa upal, da če mi pade na rla ne pade ravno tko da se bo ves aluminij zvil ;-)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kaki problemi??
jst imam od novga poljski rom gor. malo višje sem dal link do zadnje verzije. men vse ok dela. baterija mi zdrži bp cel dan.
dej link do stekla. do pred kraktim še ni bilo v ponudbi ukrivljenih stekel.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sej tut men se ne da več z romi hecat. To je uraden updejt. Samo pač se mi ne lušta čakat, da mi ga sam ponudi, pa potem rajš sam preko kabla nardim ko imam čas in voljo.

hmm, zanimivo glede stekla.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.197
46
48
Ja, je pa edini steklen. Je še nekaj plastičnih ampak s tistimi v preteklosti nisem bil zadovoljen.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Jaz sem tudi izbiral med navadnim in enge, ampak ko sem se igral malo z obema, je bil občutek v roki boljši pri navadnem, dodatni minus za edge je power tipka na vrhu in ne na strani. Vzel sem navadnega, imam ga 2 meseca in mi niti malo ni žal.

Premisli, če ti tisti zaslonček res toliko pomeni
smile-1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.197
46
48
Premišljujem to že kaka 2 tedna :) je pa res sa se po parih minutah igračkanja z obema težko odločiš... za edge pravijo da se ga moraš navadit... pomojem se bom odločil v prodajalno ko ju še enkrat "preiščem" :)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Jaz sem tudi izbiral med navadnim in enge, ampak ko sem se igral malo z obema, je bil občutek v roki boljši pri navadnem, dodatni minus za edge je power tipka na vrhu in ne na strani. Vzel sem navadnega, imam ga 2 meseca in mi niti malo ni žal.

Premisli, če ti tisti zaslonček res toliko pomeni
smile-1.gif

Zakaj pa je prednost tipka ob strani? Mene je motila, ker sem jo non stop ponesreči pritiskal in zaklepal zaslon.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kako se nardi backup S-Note datotek? Pa potem nazaj restore, da se jih še vedno da urejat..?

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.197
46
48
A že kdo ve, če je že 5.1.1. update za note4 in kako dela? So odpravil prešnje težave? Jutri grem namreč ponj pa nebi updejtal, če še ni vse porihtano
smile-1.gif

LP

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
katero microSD kartico se splača vzeti, mislim glede hitrosti branja in pisanja?

Kakšen predlog za nakup dobrega etui-ja, ki ne opraska alu obrobe in da ne odebeli bistveno samega mobitela?

Imel sem nek "gel" etui, ki je ob odstranitvi pustil kar nekaj odrgnin
13.gif