NOTE 4

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Ja nič, po malo igranja sem ugotovil da če fone resetiram in takoj nato poiskušam instalirati tisti gumb oživi. Ko to poiskusim čez nekaj časa je spet mrtev. Ne uporabljam nobene aplikacije za DIM zaslona (sem to zasledil na netu) ali kaj podobnega tako da ne vem....Čudeži se dogajajo, glavno je fa je ratalo in da vem za drugič!

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Nova posodobitev N910CXXU1COI4 za Mobitel je že na Sammobilu.
Note pa mi jo avtomatično še ne zazna.

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Ali ima mogoče kdo probleme z kamero na Note 4, enostavno včasih noče izostriti slike, pa lahko tapkaš po ekranu, tisti krogec se pokaže, kot da bi ostril, samo slika je pa še vedno meglena. Sicer sem danes klical na servis, pa so rekli naj telefon prinesem do njih, da bodo pogledali, to je pa tudi vse kar sem izvedel, ne mislim pa pustiti, da bi sedaj celega razmontirali, ker je star dva meseca, ker za menjavo kamere ga je potrebno čist razstaviti, vsaj kolikor sem gledal posnetke, če se motim naj me pa kdo popravi. Razen, če je kaka druga rešitev, vsaka informacija bi bila zelo dobrodošla.....hvala vsem za odgovore, ali kakšen nasvet, že v naprej!!!

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Pri vseh telefonih imaš lahko 50gb dropboxa.
Ampak je fora, da je samo na nov email.
Sem v 2 letih zamenjal 3 samsunge, pa nimam 150gb prostora, ravno nasprotno-se mi je 2 leti izteklo in...
frown-1.gif
A tole 100% drži, ker bo potem potrebno ustvariti nov račun.
tongue-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik bostjangtline pravi:
Sicer sem danes klical na servis, pa so rekli naj telefon prinesem do njih, da bodo pogledali, to je pa tudi vse kar sem izvedel, ne mislim pa pustiti, da bi sedaj celega razmontirali, ker je star dva meseca, ker za menjavo kamere ga je potrebno čist razstaviti, vsaj kolikor sem gledal posnetke, če se motim naj me pa kdo popravi.
Saj že sam vse veš ne vem zakaj potem kličeš na servis.Kaj boš nosil na servis še kakšen posnetek poglej ga boš pa že sam znal popravit.
bonk.gif

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik bostjangtline pravi:
Sicer sem danes klical na servis, pa so rekli naj telefon prinesem do njih, da bodo pogledali, to je pa tudi vse kar sem izvedel, ne mislim pa pustiti, da bi sedaj celega razmontirali, ker je star dva meseca, ker za menjavo kamere ga je potrebno čist razstaviti, vsaj kolikor sem gledal posnetke, če se motim naj me pa kdo popravi.
Saj že sam vse veš ne vem zakaj potem kličeš na servis.Kaj boš nosil na servis še kakšen posnetek poglej ga boš pa že sam znal popravit.
bonk.gif

Mislim eni ste pa res fullll prijazni na tem forumu, to sem napisal zato, ker nisem navdušen nad tem, da bi se cel telefon razdrl zaradi menjave ene kamere, če bo to potrebno. Vprašanje sem pa zastavil zato, če je kdo imel podoben problem in kako so zadevo rešili. Nikakor ga pa nimam namena šam šravfat. Pa upam, da bo tudi tebi kdo tako prijazno pomagal z nasveti, kot si ti meni!!!!
bonk.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.197
46
48
Si poskusil naložiti kakšen dodatni način kamere? Meni ponavadi "zmaže" sliko v avtomatskem načinu-pač otrok ni nikoli pri miru :). Potegnil sem dol način za šport in zadeva špila. Poskusi še to.

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Si poskusil naložiti kakšen dodatni način kamere? Meni ponavadi "zmaže" sliko v avtomatskem načinu-pač otrok ni nikoli pri miru :). Potegnil sem dol način za šport in zadeva špila. Poskusi še to.

Bom poizkusil, hvala.
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Telefon mi ob 3 zjutraj sam vklopi wifi in ga čez par minut ugasne
shocked-1.gif

Vem pa tako, ker vidim med obvestili, da so se posodobil podcasti in še drugi appi iz stora.

Je še kdo to opazil?
Kakšna ideja kako mu to preprečit?

always allow scaning je izklopljen
ravno tako wifi-timer.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.197
46
48
Maš kak app za wifi gor? Al pa kako aftermarket aplikacijo, ki ma polni dostop do wifi-ja? Mogoče je kaj v povezavi s tem?
LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sem našel krivca - beyondpod app za podcaste. Sem imel kljukico, da lahko vklopi wifi za posodobitve. In nastavitve kaj se naj updejta ima zelo skrite oz dvojne. In je res "all feeds" imel nastavljeno ob 3am
crazy1.gif

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Jaz imam posodobitev že kakih 14 dni, SIO verzija. Meni dela po zadnji posodobitvi bolj tekoče, baterija je boljša....
Novosti sicer kao 3 ali 4: boljše, hitrejše delovanje, boljše upravljanje z memorijo, boljša baterija (optimiziranje aplikacij kot npr. pri S6)....
Pa meni je test pokazal da odpravljena nevarnost tistega virusa preko MMS-ov..