NOTE 4

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sem ravno zadnjic razmišljal, če slučajno izgubim ali razbijem Note 4, si kot naslednji telefon ubodem Note 2, ker nekih bistvenih razlik ni, ker sem imel tudi Note 2 in mi je žal, da sem ga prodal.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Nikjer ni videt da bi izšla kakšna posodobitev za Simobil?

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
saj ni loceno na operaterja, OTA update je za slo, ker tako simobil kot mobitel sta dobila...videl pri punci, ki je trenutna uporabnica note4, kot pri kolegu... eden mobitel, drugi simobil...

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Je ločeno ja. Kar 3 verzije so pri nas: slovenia open, mobitel in simobil. Tokrat je simobilov update krepko krepko zaostajal za ostalima. Lahko pa kar sam preveriš na sammobile, kdaj je bil izdan zadnji upade in za koga.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Samsung Note 4 se mi vsake toliko začne brez razloga greti. Do te mere, da rata prav vroč. Brey neobičajne uporabe. Mi ni jasno zakaj.

Kakšna ideja kako naj zadevo rešim?

tnx

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kdaj se ti je začel greti? Ko si instaliral kak app al že od vsega začetka. Morda se v ozadju izvaja kaka aplikacija, ki zelo obremeni procesor. Morda bi bilo dobro instalirati kako aplikacijo, ki meri delovanje procesorja in ostalih komponent in ko se ti bo grel, boš videl, katera aplikacija se ti izvaja takrat.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.337
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Samsung Note 4 se mi vsake toliko začne brez razloga greti. Do te mere, da rata prav vroč. Brey neobičajne uporabe. Mi ni jasno zakaj.

tnx

a ti tud začne baterijo kurit?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

tnx

a ti tud začne baterijo kurit?

ZELO. Skor vidim kako padajo procenti.

To se mi je že ene tretjič zgodilo. Vmes sem odinštaliral FB in FB chat aplikaciji, ki že po naravi žreta največ CPU. Se je spet pojavilo. Pogledal v en CPU program pa noben proces kao ni kuril baterije, telefon je bil pa vroč.
confused-1.gif
Pogledal s CPU-Z, so bila 4 jedra na 400Mhz in 4 na 700 Mhz kar se mi zdi normalno. Naredil restart, zaprl vse appe ni pomagalo. Dal baterijo ven za 5 minut in dal nazaj notri, potem pa je bilo (mogoče slučajno) ok.

Tako da res ne vem. Danes vse normalno dela. Od 7:00 imam še 76% baterije ob treh push mailih, vklopljen bluetooth in stalna povezava z uro.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Namesti Trepn Profiler in vklopi, da ti kakšno urco dela profil sistema, boš točno videl, kateri program pokuri največ procesorja. Meni je Samsung Keyboard čez noč požrl čez 60% baterije.

skico

Pripravnik
13. nov 2008
45
0
6
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Namesti Trepn Profiler in vklopi, da ti kakšno urco dela profil sistema, boš točno videl, kateri program pokuri največ procesorja. Meni je Samsung Keyboard čez noč požrl čez 60% baterije.

in kaj si potem naredil, da si se znebil te samsung tipkovnice?
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ma najraje bi prodal tale Note 4, samo je bil rootan enkrat, ker sem ponesreči pobrisal neke fotke in da bi uporabil backup program sem moral rootat.

Kok to kaj ceno zbije pri prodaji rabljenega?

tnx