NOTE 4

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ahaaaa, ker na netu je par debat, da baterija manj zdrži, zato sem malo preložil ta update na Liziko. Sedaj, ko ste mi povedali, da lahko daš zvonenje tudi na tiho, brez vibre, pa da sploh nima več laga in da baterija bolje zdrži, sedaj pa ga najverjetneje bom nadgradil na 5.0.1
zmaga.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Evo, instaliral 5.0.1 in zaenkrat zadovoljen. Deluje zalo gladko, sistem je tudi super odziven. Ko sem instaliral, sem vse povrnil na tovarniške nastavitve in baterijo vzel ven za nekaj minut. Od včeraj zvečer 23.00 do danes zjutraj 6.00 mi je spilo 6%baterije. Wifi sem imel ugasnjen, sem pa na UMTS/GSM omrežju.

Nazadnje urejeno:

skico

Pripravnik
13. nov 2008
45
0
6
nevem kaj imate vsi neke probleme s telefonom in upgrejdi..

včeraj popoldne sem naredil nadgradnjo brez kakršnega koli factory reseta ter brez da bi ven jemal baterijo..

upgrade sem delal ob 16:00 uri ko sem imel 72% baterije. po nadgradnji sem se zvečer igral z telefonom, igral na njem igrice, do danes opravil 40 minut pogovorov, naredil par slik, da ne omenim, da mi v real-time synca 4 email račune+fb+slike, imel prižgan wifi, BT, pa imam sedajle še 32% baterije.

tko da lahko rečem samo thumbs up!

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Pa to z jemanjem baterije ven je kr neki.Itak baterija potrebuje par polnenj da se skalibrira oziroma pridobi polno moč.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ja, ni kr nekej. Če hočeš biti prepričan v svoj prav, bodi. Jaz ti pa povem iz prve roke
wink-1.gif

Hecno; prvi 5.0.1. je bil (open) Slovenija, zdej je prišel za Slovenijo (Mobitel). S! bo v roku tedna dni - fingers crossed
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem pa kr na poljskem ostal:)
sklepam, da zadnji 4 znaki (posodobil sem iz BOB4 -> BOC3) pomenjo verzijo, tko da predvidevam, da je malo novejši od slovenskega (BOC1).

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
zadnji....

S Health....

kje lahko pogledam katere UV vrednosti zajema posamezna barva...recimo od 0 do ? je zelena oziroma nizek, pa potem od koliko do koliko rumen oz. zmeren....itd...?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
1. kam to televizijo spravt med laufanjem:)? Za na roko se mi zdi mal tumač. Kej za okol pasa?

2. kak zanimiu/uporaben app, da se izkoristi spen:)?

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
1. kam to televizijo spravt med laufanjem:)? Za na roko se mi zdi mal tumač. Kej za okol pasa?

imam iste probleme
smile-1.gif

1) uporabljam star telefon z endomondo, sinhronizacija podatkov pač doma v Wifi
2) nimam pojma, niti ne uporabljam s-pena.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ne uporabljaš s-pena??
S-pen je ODLIČNA stvar in naredi razliko med vsemi ostalimi telefoni. Jaz imam sicer Note 3, ki ima malce slabši s-pen, pa malo manj funkcij (kolikor vem), pa ga uporabljam OGROMNO. Naslednji telefon (čez kaka 3 leta upam), bo spet Note
tongue-1.gif

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Preden potegnem ven kuli, že naredim kar morem..
Mi gre pa na živce da pogled od zgoraj deluje le s Spenom (pri S4 ipd. dela na prst). Bi mi prov pršlo pri emailih..

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

1.Jaz ga imam v žepu, žep pa zaprt da slučajno ne pade ven :D Nadležno nekaj dni nato se pa navadiš.

2. Če se kaj igraš na telefonu probaj emulator DraStic za Nintendo DS. Kakšna Zelda, Nintendogs, Profesor Layton in podobne ki se tudi na DSu večinoma igrajo s stylusom je prav fina za si malo popestrit čas :D

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik japke pravi:
Preden potegnem ven kuli, že naredim kar morem..
Mi gre pa na živce da pogled od zgoraj deluje le s Spenom (pri S4 ipd. dela na prst). Bi mi prov pršlo pri emailih..

Ja, poklicat, napisat sms, odpret sliko, pa brskat po spletu in to gre hitreje s prstom ja, če pa hočeš kaj napisat zadaj na sliko, ali pa naredit beležko, ali pa si kaj shranit s spleta ne vem če narediš hitreje...
Pa tudi če imaš zaprt zaslon, morš pritisnit eno tipko, da se zbudi in potem podrsat po zaslonu...če vzameš pa pisalo ven se ti kar sam odklene (vsaj pri 3-ki je tako). Seveda če nimaš gesla..

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Lp

Odločam se za menjavo Note2 za Note4, nisem pa 100%

Ali ima tudi note4, 50Gb dropboxa za 2leti?

To je zadeva, ki me trenutno zanima, ostale zadeve morajo biti podobne?

Black

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Počakaj dokler ne pride Note 5
tongue-1.gif

Če ne drugega bodo cene Note 4 malce padle (po mojem)
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Pri vseh telefonih imaš lahko 50gb dropboxa.
Ampak je fora, da je samo na nov email.
Sem v 2 letih zamenjal 3 samsunge, pa nimam 150gb prostora, ravno nasprotno-se mi je 2 leti izteklo in...
frown-1.gif