Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sem ta generacija, ki bi lahko počasi kupila kaj oz. bi verjetno že imel kaj, če bi lahko starši kakorkoli pomagali, tak kot vsem drugim. Star dobrih 30 let.
definiraj starši dali... če misliš ribo, potem malo morgen, če misliš naučiti ribo ulovit, potem se seveda lahko fočkam. definitivno brez njihovega supporta med pridobivanjem izobrazbe ne bi bilo nič. pa čeprav je to baje samoumevnih, da so me financirali do konca faksa, da nisem imela skrbi s tem kaj bom oblekla, kaj bom jedla in kje bom spala. vem, da vsi te sreče nimajo in je bistveno težje do nemogoče. če si pa mislil, da bi lahko kaj imela, v smislu, oh kuko bi jest stanovanje, potem pa oči pa mami tošl odpreta in ga imam. me fotr tera nekam... ker njemu je z lufta padl najbrž.
tvoja generacija sicer. ja, imam pa puf. ker nisem tako zelo spešl, da bi v 5 letih zaslužila celo bajto. gledam soseda. mladga, gradi... stara šola. zafrustriran do amena, ker je praznoval 30 let, pa še ni bil v bajti (bo pač star 31 ali 32). njemu je to pomenil lastni neuspeh, da še ni v celoti samostojen na svojem. je pa res, da je z gorenjskih hribov doma. do tja še ni prišla mentaliteta, da si star 30 pa da ti mami pa oči še vedno morata nekaj dati, da nekaj imaš. ali pa jih je zaobšlo, ne vem...