Norc v bmw-ju

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
&@turbobitch
467716-post_slo.gif

467716-post_slo.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Lej ga klenga fanta - da nis tud ti ponosni lastnik fejkanega bmw-ja (pa z gradbeništvom se tud ukvarjaš)? Ker drugače si ne znam predstavljat kako lahko zagovarjaš človeka ki ustavi v križišču in to na levem pasu.
Na podrejene-o mi ni potrebno izvajat prijemov kao: vidi mene kak frajer sem.
V formuli med mojo letno kilometražo (res da je 3/4 km po tujini) in številom karambolov je pa en problem, namreč v zadnjih 6 letih je ob cca 350000km št. karambolov 0. Pa še zadnja nesreča (pred 6 leti) je bla v A in to zato ker sem se nalimu kamionu v rit po 9 urah vožnje po snegu, v edini težki nesreči, ki sem jo imel pa mi je v bok priletel motorist v I (Verona) pa še to ko sem stal v križišču in sem čakal, da bom zavil levo on pa je prehiteval nas, ki smo čakali v koloni pa še takrat sem bil jaz 12 dni v reanimaciji on pa je odšel domov po 8 dneh.
Pa še en podatek - nimam nobene kazenske pike - mislim da je to še en dokaz da nisem agresiven ampak defenziven šofer.

Tle pridigaš o strpnosti istočasno pa se hvališ kako se ne pustiš izsiljevat nekim suv-om

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
mal offtopic - v čem je fora teh mopedov k jih v tobičarji furajo po LJ brez čelade - a ni hitrost omejena na 25km/h da je motor brez registracije, voznik pa lahko vozi brez čelade? Teli ponyexpresi al Čaoti al kaj so grejo vsi komot 60 ali več km/h. Policisti to kej preverjajo?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
dej ti men rajš pospeševalko predstavi, da jo malo potolažim od šoka ko je bila prisiljena spoznati 'bossa' v bmw

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.523
2.895
113
v lokalni ostariji
rajko sem ti stopil na žulj? si užaljen? ja jaz sem strpen in počakam. celo malo (kolikor sem glede na ozko ulico in pogled v ogledala lahko) sem šel rikverc ampak ker majmun v SUV-ju je bil naduvan ko hudič (tako kot ti je imel ob sebi še eno prijetno luštno mlado gospodično) sem ga celo opazil kako se je nasmihal njej in ji nekaj govoril... itak ven si ni upal stopiti ker me je nekako videl... se je pa potem umaknil ko je skoraj poljubil euro dilo:)

to da nimaš točk ne pomeni da si defenzivni voznik ampak samo to da te še niso dobili;)

lej, briga me če ustavi sred križišča. za sekundo potrpim. je brezzveze se neki izpostavlat... a zato ker je zabremzal za sekundo si popizdil? kolikokrat bi moral jaz ko me prehiteva [cenzura], potem se postavi pred mano... na zeleni pa išče prvo... takrat reagiram podobno kot andijev šleperist... sklopka gas... pa še hupa... najprej izsiljuje sili... potem pa mučka...

seveda bi alter mojstri najraje na policijo potem šli ker jih en malo rine... a oni najprej izsiljujejo potem pa na zeleni čakajo...

vsaka medalja ima dve plati...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.339
6.144
113
V skandinaviji mi je bilo zanimivo gledati, kako počasi speljejo na semaforju. Tudi če kdo počasi speljuje mu nihče ne trobi.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
No to gre pa men na jetra. Sej ne hupam ali kej takega a vseen pričakujem od človeka da spelje pri zeleni in to ne kot polž.

Sicer pa hupam zdej samo tistim ki ne dajo žmigavca. Vsakmu.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.523
2.895
113
v lokalni ostariji
ne pričakujem da nekdo skoči... ampak ko čakaš 20 sekund ko je zelena pa se ne premakne... no takrat veš da je kriza... seveda potem tak [cenzura] hitro šiba na policijo... ker se čuti ogroženega;)))

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
sem imel enkrat enega takega. ene 30 sekund. tisti za mano potem ni več prišel na zeleno. ampak nihče ni piskal.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Ej ji bom pokazal tvojo prošnjo, če bo za to, bosta lahko veliko skupi, ker je ona zadolžena za Dolenjsko in je 5 dni v tednu po min 6 ur na terenu pa jo boš lahko spremljal
grims-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
rajko sem ti stopil na žulj? si užaljen?
"2x ne"

to da nimaš točk ne pomeni da si defenzivni voznik ampak samo to da te še niso dobili;)
"Ob mojih km pa težko da me nebi dobili če bi bil dinamik"
lej, briga me če ustavi sred križišča. za sekundo potrpim. je brezzveze se neki izpostavlat... a zato ker je zabremzal za sekundo si popizdil?
"Nisem popezdil ampak sem samo zahupal in z roko pokazal da ni normalen da babo sredi križišča ven pošilja - jaz bi se vsaj na desen pas dal pa vse 4 žmigavce prižgal pa še to ne v križišču ob zeleni."
vsaka medalja ima dve plati...
"To je res - ampak a ne misliš, da če je sposoben zmerjat, divjat, grozit in tolč po avtu da ni sposoben še kaj drugega, saj bo čale zrihtu če bo treba, drugače pa bom kakega ustrelil saj mi nebodo nič naredili ker mam bmw in zlati lanac. In ko bo (ti ne želim samo hipotetično) tebe zaustavil v ozki ulici boš ti kaj:
-počakal 2 uri da bo voljan umaknit avto?
-potrobil in mu pokazal da to kar dela ni OK?
-ga izrinil s ceste?
-spuščal kuplungo in nabijal gas?
In ko bo on prišel s palco iz avta in udaril po tvojem avtu se mu boš lepo umaknil rikverc 1 km + napisal opravičilo ter ga mu v solzah izročil rekoč: izvini safete nikad više neču da ti stanem na put."

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.523
2.895
113
v lokalni ostariji
no lej... sem že večkrat prišel v tako situacijo da se un ni premaknil nikamor. sem stopil ven iz kabine. prišel do vrat. potrkal. pa mu rekel, če je đek nej on kompozicijo zapelje v rikverc brez škode. seveda ga ni heroja ki bi to zmogel. pa je bil mir. zanimivo a ne? in ja bili so tudi razni "zlatni lanci" ki pa čudežno celo najbolj razumejo slovensko lepo besedo. kakšen prenapetež v SUV, MB klen slvoenenc seveda pa jebe mater tako kmetom kot bosancem;)))) in ne razume da če ne gre ne gre...

ej... ob moji kilometrini ki je nekako malo višja kot tvoja me tudi še niso dobili ob kontroli a) pijanega b) na radar ali kako drugače... pa imam vseeno kakšno piko;))) tako da imaš srečo da te zaenkrat še niso dobili.

še bolj sem prepričan da si se hotel pokazati svoji sopotnici. sploh ko si še s roko pokazel da je [cenzura]... pač kao... kaj si pa tak [cenzura] misli da si te drzne zadržat za sekundo.

še enkrat... če bi jaz tako živčno odreagiral na vsako provokacijo kot jo ti bi bil ali pod rušo ali pa nebi več vozil...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
ksz....

Ta tema je še en dokaz več, da najmanj polovico slovencev ne bi smelo nikoli narediti izpita za kaj več kot picikl.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.683
113
Dej ti to malo razloži, kako gre strpnost in hupanje ter nabijanje gasa skupaj...
Po moje si tipičen Slovenc, o sebi kot vozniku imaš ultra mnenje, v resnici si pa .....

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
No to gre pa men na jetra. Sej ne hupam ali kej takega a vseen pričakujem od človeka da spelje pri zeleni in to ne kot polž.

Sicer pa hupam zdej samo tistim ki ne dajo žmigavca. Vsakmu.

Tako je. Ko je zelena, se spelje. Ne pa da se takrat zacne razmisljati kam bi odlozil sendvic, do kje stisnit sklopko. Prvi mora potegniti tako, da lahko hkrati, ko se prizge zelena, spelje tudi tisti za njim. Krizisce je potrebno hitro prazniti.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
fak kolk prepucavanja v eni temi... pa alterjevci res niste diht. Mater, še v temi kje bo nekdo drugega počil iz čistega zadovoljstva, se boste našli zagovorniki takega dreka.

@alkoholik, sori, ne zdi se mi prav da zagovarjaš tovornjakarja...neglede na to kaj je tovornjakar hotel pokazat, tega nebi smel počet. Na Andyjevem mestu bi enako naredil, verjetno bi šel pa še dlje če bi mi tovornjakar take izvajal...na žalost znam it z glavo skozi zid pa četudi bo tak tovornjakar potem odškodnino plačeval mojim dedičem. Tko kot je ynos napisal, nikoli ne veš koga imaš za drugim volanom.