Mah sej meni je obvezno pri vsakem telefonu imeti vsaj neko "oblekco" za telefon. Če ne drugega, vsaj silikonski ovitek, če ti kak petek zvečer pade na tla.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Groza...te folije ipd. drek.
S telefonom delam kar lepo, ampak če razpada in se spraska pri moji uporabi brez dodatne zaščite potem je telefon sranje in ga nočem imet.
K sreči pri Lumiah ni tako.Moja je še skoraj brezhibna, enkrat je letela na ploščice, ekran pa nima sledov uporabe sploh,
Z vezavo za dve leti, ja.. Imaš prej linke zgoraj za 300€ nov, brez vezave.
Kako 100€? če dobiš za 290€+15 poštnine iz nemčije=305€. Torej 65€ dražje kot pri nas z vezavo... S tem da nisi omejen samo na črno in rumeno, ampak imaš na izbiro vse barve... Recimo bela: http://www.hoh.de/mobilfunk/ladylike-handys/631851/nokia-lumia-920-whiteCitat:
Če imaš prost aneks, zakaj pa ne? Je zate cenejši 100 €, kot pa iz Nemčije. Naročnino moraš v vsakem primeru plačevat!
Citat:
Uporabnik kreden1 pravi:
Tisti problem z maili pa je, ko forwardiraš sporočilo, ki ima priponko, ti priponke ne pošlje naprej ali nekaj podobnega. Naj bi bilo iz varnostnih razlogov, ampak je občasno moteče. Se sicer da zaobiti tako, da shraniš dokumente, prekopiraš tekst v novo sporočilo in pripneš dokument, ampak ja, je malo moteče.