Nokia E71 in njene male skrivnosti

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hmm to se meni nikoli ni dogajalo na nobenem FW.
Meni tudi ne, mogoče sva midva bolj počasne sorte.
tongue-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Morda res
smile-1.gif
Edina samcata stvar na tem aparatu ki me moti pa je ta, da zmrzne za sekundo ali par sekund v primeru:
da kličeš koga ki ima zasedeno linjo
da včasih na hitro pokličeš in takoj prekineš
ko prekineš z klicem

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Točno to moti tudi mene. In pa, da ko menjam SIM kartico, moram nato na novo nastaviti "pull mail" ter ročno izbiro dostopne točke za povezavo v splet. Ostalo je, kot mora biti.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Najhujše pa je to da sem do zdaj imel tri Nokie E52 v roki in se pojavljajo čisto identične napake. Seronje finske.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Pravkar se mi je pojavil prvi problem na E71 odkar sem jo nabavil slabo leto nazaj. Zvečer sem se še lepo zabaval s programom AntSNES (emulator super nintenda), zdajle ko pa sem ker ne morem zaspat spet hotel za pol urce malo igrice igrat pa mi ob izbiri AntSNESa napiše "Datoteke ne morem zagnati iz varnostnih razlogov". V teh par urah telefona nisem uporabljal ič, nisem imel nič klicev sporočil, nič telefon je sameval na mizi. Vsi drugi nameščeni programi delajo brez problema, le ta sedaj ne dela več. Ve kdo kaj bi lahko bilo narobe?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Reboot si poizkusil? To v večini primerov reši tovrstne zagate na Symbian telefonih.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
O ja...zdaj pa še en problem .....namreč stvar je ta da ko dobim sms mi se na zaslonu spodaj ne pokaže kuvertica in da piše noter od koga je ampak je samo mala kuvertica pod znakom za baterijo....sem probal že vse nastavitve popravit pa baterijo s telefona ven vzet pa nič ne pomaga.

Novega SW-ja nisem še naložil ker se bojim da bo potem delal gsm slabše kot pa sedaj...zdaj mi ni zmrznil od zadnje posodobitve niti enkrat.

A še koga to zeza?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Točno to moti tudi mene. In pa, da ko menjam SIM kartico, moram nato na novo nastaviti "pull mail" ter ročno izbiro dostopne točke za povezavo v splet. Ostalo je, kot mora biti.

men tega ne dela (najnovejši fw). kaj daš od kakega drugega operaterja kartico noter slučajno?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Message notifier proces si preveril, če je vklopljen (moj link)?

Drugače pa ne vem..

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Niti ne, tudi ko menjam SIM kartice istega operaterja (Si.mobil).

mkolenko

Zelenc'
5. jul 2009
23
0
1
Citat:
Uporabnik mkolenko pravi:
Pred kratkim sem naložil novi software in mi pri aktivaciji e-maila vedno naloži aplikacijo Nokia Email. Kako zbrisati to aplikacijo, da bi mi Gmail zopet deloval po "starem"?

Nihče ne ve?
confused-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Evo ga..deluje....zbrisal nevem koliko smsov...iz mailov pobrisal tudi en kup prejetih ....potem vse kar sem poslal......efekta pa ni blo dokler nisem vzel baterije s telefona ven in zagnal na novo.....zdaaj spet deluje.......pa še hitrejši je...pri sporočilih....ko jih odpiraš in ko se odpirajo opcije kaj hočeš (npr besedilno,večprestavnostno,mail....itd)

Je pa čudno ker nisem presegel 2500 kot piše.....ampak nema veze ker itak je ta navlaka v sms-ih ki je popolnoma nepomembna.....samo da smo rešli.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Reboot si poizkusil? To v večini primerov reši tovrstne zagate na Symbian telefonih.

Takrat poiskusil pa brez haska...no sem si rekel, ajd imam še dosti emulatorjev na telefonu, ne rabim nujno tega za super nintendo in sem nameraval na težavo pozabit...dokler mi danes garmin ni odpovedal poslušnosti. Sicer ne meče ven iste napake kot prejšnji program, pravzapravv garmina pride bp, le garmin mi hladnokrvno javi da na telefonu ni kart, kljub temu da že slabo leto za navigacijo uporabljamk izključno telefon
confused-1.gif
Še ena stvar, ki mi je začela nagajat, ko priklopim telefon na računalnik s kablom mi račulnalnik pravi da spominske kartice ne mroe prepoznati in da jo mora formatirati če hočem do nje dostopat. tega problema prej nisem imal, s računalnikom pa tudi ni nič narobe, ker sem par dni nazaj očetu in sestri brez problema na njuni nokii namestil garmina, in takrt ni računalnik nič jamral o spominskih kartica...zdajle ravno delam backup telefona, potem pa povrnat v tovarniške nastavitve pa vse še enkrat gor pa da vidimo če bo kaj boljše.

Razen če nima kdo kakšnega drugega predloga.