Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Reboot si poizkusil? To v večini primerov reši tovrstne zagate na Symbian telefonih.
Takrat poiskusil pa brez haska...no sem si rekel, ajd imam še dosti emulatorjev na telefonu, ne rabim nujno tega za super nintendo in sem nameraval na težavo pozabit...dokler mi danes garmin ni odpovedal poslušnosti. Sicer ne meče ven iste napake kot prejšnji program, pravzapravv garmina pride bp, le garmin mi hladnokrvno javi da na telefonu ni kart, kljub temu da že slabo leto za navigacijo uporabljamk izključno telefon
Še ena stvar, ki mi je začela nagajat, ko priklopim telefon na računalnik s kablom mi račulnalnik pravi da spominske kartice ne mroe prepoznati in da jo mora formatirati če hočem do nje dostopat. tega problema prej nisem imal, s računalnikom pa tudi ni nič narobe, ker sem par dni nazaj očetu in sestri brez problema na njuni nokii namestil garmina, in takrt ni računalnik nič jamral o spominskih kartica...zdajle ravno delam backup telefona, potem pa povrnat v tovarniške nastavitve pa vse še enkrat gor pa da vidimo če bo kaj boljše.
Razen če nima kdo kakšnega drugega predloga.