Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Itak da bela! Meni se črna in bela sploh ne morata primerjati... črna zgleda ko da bi bil ze star telefon, nova je "sveža", nekaj modernega. Če ne bi dobil bele, sploh e71 ne bi kupil
kako ga pa inštaliraš? a ni to una verzija, k ga notr, k so reže od zračnikov al kva je že tist, notr daš in potem v tistem stoji? ga morš kako pršraufat not?
Jaz sem nabavil Brodit nosilec (montaza brez vrtanja), ki je specificen za vsak tip avtomobila... >> www.brodit.com ... na to pa potem pride prisraufan Nokiin (ali katerikoli drug) nosilec ...
sem sicer upal, da je ta nosilec že all in one, se mi je pa tudi precej sumljivo zdelo, da je nekam poceni.
bi mi pa bolj ugajalo, da bi ga imel na steklu, ker telefon velikokrat nucam za Garmin, in mi recimo tam spodaj ne bi kaj dosti pomagal ... imam pa časa do srede tole porihtat, ker moram potem na pot, pa bi rad res, da je tako kot mora, ne da se bom po poti še s tem obremenjeval ...
Tole Nokiino varianto vem, da imajo v Big Bangu (sem videl zadnjic v Kranjskem, verjetno imajo tudi drugje)... je pa treba vzeti oboje (CR-36 + HH-12) ce hoces imeti komplet, ki je takoj pripravljen za uproabo...
Mogoce bos malo ceneje prisel skozi, cemalo poisces naokoli
...
V Mobitelovi online stacune je recimo nosilec ze malce cenejsi... drzala za na steklo pa nimajo v ponudbi...
temu eBayu ne zaupam, da bo res naslednji dan pri meni, kar pomeni, da če naročim, da bo res v torek pri meni ... bi raje nekaj recimo v trgovini kupil ...
@Jest: če si že videl te nosilce od Nokie, si mogoče videl še kakšne 3rd party nosilce? magar jutri skočim pogledat v BTC, samo da ne bom preveč časa zabil, pa da bom direkt šel tja, pa našel takoj, kar rabim.
drugače je ta Nokiin okej? je vreden svojega denarja?
Sem imel tudi ze druge (nekj podobnega, ko je tisti na linku do eBaya... pa so ponavadi iz tako poceni plastike, da ne zdrzi prav dolgo... Ga grdo pogledas, pa se ze polomi
...
Tistega za na sipo se nisem probal... sem ga samo videl v Big Bangu... ta drugi del (CR-39) pa je OK... sem enega imel ze prej in sem ga pustil v prejsnjem avtu... in sem sedaj spet kupil enakega... Vsec mi je, ker je tako univerzalen in notri pase vec ali manj vse
okej, bom jutri vrgel oko potem na tega Nokiinega, ker sem res veliko na terenu, velikokrat nucam te stvari, pa raje vidim, da je malce bolj kompakten.
A vam dela 3,5G pri brskanju po internetu? Jaz sem to ikonico opazil le prvi teden uporabe telefona kasneje pa zmeraj le 3G, tudi če stojim zraven oddajnikov, ki so po mobitelovi shemi pokriti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.