Nokia E71 in njene male skrivnosti

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Kera vm je pa barva lepša e71? bela al črna?

Itak da bela! Meni se črna in bela sploh ne morata primerjati... črna zgleda ko da bi bil ze star telefon, nova je "sveža", nekaj modernega. Če ne bi dobil bele, sploh e71 ne bi kupil
smile-1.gif

Seveda je to moje mnenje...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
u, the best.
grin1.gif

sem sicer upal, da je ta nosilec že all in one, se mi je pa tudi precej sumljivo zdelo, da je nekam poceni.
redface-1.gif

bi mi pa bolj ugajalo, da bi ga imel na steklu, ker telefon velikokrat nucam za Garmin, in mi recimo tam spodaj ne bi kaj dosti pomagal ... imam pa časa do srede tole porihtat, ker moram potem na pot, pa bi rad res, da je tako kot mora, ne da se bom po poti še s tem obremenjeval ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tole Nokiino varianto vem, da imajo v Big Bangu (sem videl zadnjic v Kranjskem, verjetno imajo tudi drugje)... je pa treba vzeti oboje (CR-36 + HH-12) ce hoces imeti komplet, ki je takoj pripravljen za uproabo...

Mogoce bos malo ceneje prisel skozi, cemalo poisces naokoli
smile-1.gif
...

V Mobitelovi online stacune je recimo nosilec ze malce cenejsi... drzala za na steklo pa nimajo v ponudbi...

CR-39 = 19,88 € >> http://etrgovina.mobitel.si/front/katalog/dodatna-oprema/avto-oprema/131

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
temu eBayu ne zaupam, da bo res naslednji dan pri meni, kar pomeni, da če naročim, da bo res v torek pri meni ... bi raje nekaj recimo v trgovini kupil ...

@Jest: če si že videl te nosilce od Nokie, si mogoče videl še kakšne 3rd party nosilce? magar jutri skočim pogledat v BTC, samo da ne bom preveč časa zabil, pa da bom direkt šel tja, pa našel takoj, kar rabim.

drugače je ta Nokiin okej? je vreden svojega denarja?

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
temu eBayu ne zaupam, da bo res naslednji dan pri meni, kar pomeni, da če naročim, da bo res v torek pri meni ...

Get it fast in to, da bi naj bilo naslednji dan pri tebi je namenjeno za notranje pošiljanje, kar pomeni v UK, ne k nam v Slovenijo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sem imel tudi ze druge (nekj podobnega, ko je tisti na linku do eBaya... pa so ponavadi iz tako poceni plastike, da ne zdrzi prav dolgo... Ga grdo pogledas, pa se ze polomi
grims-1.gif
...

Tistega za na sipo se nisem probal... sem ga samo videl v Big Bangu... ta drugi del (CR-39) pa je OK... sem enega imel ze prej in sem ga pustil v prejsnjem avtu... in sem sedaj spet kupil enakega... Vsec mi je, ker je tako univerzalen in notri pase vec ali manj vse
smile-1.gif
...

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
A vam dela 3,5G pri brskanju po internetu? Jaz sem to ikonico opazil le prvi teden uporabe telefona kasneje pa zmeraj le 3G, tudi če stojim zraven oddajnikov, ki so po mobitelovi shemi pokriti.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
3G ti pise, ko nisi povezan, ko pa se povezujes, pa se narisejo se puscice za prenos, pa se izpise 3,5. vsaj meni se. na simobilu

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Meni ob puščicah piše 3G, torej mi očitno deluje samo v 3G. Predvidevam da se to ne da nastaviti