Nokia E71 in njene male skrivnosti

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Sam sem nabavil univerzalen "car holder", firma cellular line za 13 evrov, ki se napopa na steklo. Dobite ga v Big Bangu in zadeva je precej spodobna in aparat lepo sede vanjo. Gledal sem še original Nokia držala, vendar se prodajata držalo in del, ki se napopa na steklo posebej, skupaj pa prideta okoli oderuških 50,60 evrov.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Originalno za E71 ke CR-106

http://www.nokia.si/link?cid=EDITORIAL_1095597

R6_CR-106_240X240.png

http://www.teleray.si/index.php?PageID=422#avto_drz

20081225-pcs9a3fagejmgc4137khuw2sxq.png

Zraven pa lahko dokupis se nosilec za na sipo Nokia HH-12

http://www.nokia.si/A41161900

hh-12_312x312.jpg

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce mislis program SpotOn... lahko recem, da je brezveze... ker bliskavica tako slabo sveti... oz. bolj brli... da se da bolje osvetliti z zaslonom aparata...

Pri E63 pa je to ze vgrajeno in se aktivira s pritikom na preslednico in pri E63 dejansko dobro sveti s pomocjo bliskavice in je uporabno...

20081225-rxh7fac5rfrwd35d7ipa85fm28.png

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tole bi jaz za svojo drago nabavil ...

ona je zame E71 ...
roza.gif

skratka - E71 - obstaja kakšen program za lučko, da posveti, kot mora?

razlika med avtodržalom od drugih proizvajalcev je samo v tem, da na originalu piše Nokia, ali še kaj? drugače se jutri spotoma ustavim v eni štacuni in nabavim pač no name model, če ni razlike ...

(v mislih imam, če ima za polnit, kakšne konektorje ipd.)

ko smo ravno pri polnilcu - se na teh carholderjih da polnit telefon, ali ga moraš fliknit dol in polnit?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
po neumnosti sem si iz zaslona pripravljenosti zbrisal mail nabiralnik, zdaj pa ga ne znam postavit nazaj. v stanju pripravljenosti mi tako kaže koledar (dogodke v dnevu), Wi-Fi dosegljivost in iskanje po telefonu. kako nastavim, da bi poleg teh bil še e-mail noter?

je pa to bilo na začetku, ko sem telefon prvič prižgal, samo ko sem se igral s temi nastavitvami glede prikaznega zaslona, sem pomotoma zbrisal, nazaj pa ne znam naštimat.

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Meni - Orodja - Nastavitve - Splošno - Prilagajanje - Začetni zaslon - Nastavitve načina - Aplikacije zač. zaslona - Omogočene aplikacije

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pa še e-poštno obvestilo 1 in e-poštno obvestilo 2 si naštimaj: meni - orodja - nastavitve - splošno - prilagajanje - začetni zaslon - nastavitve začetnega zaslona - e-poštno obvestilo in tu dodaj svoj e-poštni nabiralnik, ter kaj naj ti prikaže. Deluje sedaj?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
deluje - pokaže se, ko dobim mail ... zdaj ne vem, na E61 je bilo to malce drugače - je stalno kazalo prejeto mapo Inboxa, ampak okej, sej po eni strani je to skoraj boljše.

še ena stvar - tam so tri opcije, mogoče kdo iz prakse ve, katero je najboljše izbrat?

pa smotano je edino to, da lahko naštimaš čas osveževanja Inboxa na 5, 10, 15 in 30 minut, potem je pa naslednja opcija 2 uri ...
tongue-1.gif

okej, glavno, da sem to za silo poštimal.

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Preden sem odločim za nakup vidim, da ima že dost folka E71, pa me zanima če ma kdo kej probleme z praham od ekranom? ker sem na netu bral, da naj bi bil to problem?

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Glede prahu.

Nokia E50 ga je dobila pod ekran, ampak je blo enostavno spucat. Pa niti se ni pretirano nabiral.
Nokia E51, katastrofa od katastrofe. Sem ga enkrat nesu na servis, da so mi ga spucal. Nasvet serviserja:"Kupi si žok".
Nokia E71 ga pa tud dobi. Po dobrem mescu mam čist ene majčkene prahce not, čeprav uporabljam priloženo usnjeno torbico. Torej boljše kot pri E51, ampak še vedno pride not. Mene osebno to zelo moti.

LP

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
moja Nokia je stara slab mesec, ampak se je resnično ne špara, jo gonim povsod do onemoglosti. kar se tiče prahu pod ekranom - ga ni nič (zanekrat, moram potrkat na les), pa jo res vlačim povsod (žepi, avto, fototorba, ki slovi po svoji nastlanosti), ko pa spim jo imam kar na tleh ob postelji največkrat.

kar se tiče baterije - drži presenetljivo veliko: cca. 3 dni gotovo, pa dnevno surfam po netu (osveževanje maila na 2 uri med 8. in 20. uro), obvezno surfanje na Wi-Fi-ju ob kavici, kake pol urce dnevno, 20 - 40 sms-ov dnevno, nekje pol ure do ure pogovora, veliko Garmina ...

poleg tega, da ko delam, si imena fotografiranih oseb velikokrat pišem kar v aktivne beležke in tega je včasih kar precej ...

toplo priporočam ta telefon vsakomur, ki samo položi oko nanj - gotovo ne bo nihče obžaloval nakupa tega telefona.
grin1.gif