Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kaj ti bo slika? Cel splet jih je poln
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Raje naredi primerjavo z BB. Torej kako hitro lahko zbrišeš 10 mailov. Kako hitro prideš iz osnovnega menija v sporočila/maile?
Jernej
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Raje naredi primerjavo z BB. Torej kako hitro lahko zbrišeš 10 mailov. Kako hitro prideš iz osnovnega menija v sporočila/maile?
Jernej
Pojma nimam kako deluje BB...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zaenkrat še nisem nobenih mailov štelal, ti bom zvečer ali celo jutri, pičim na nek piknik
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jernej
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jernej
BB pihne tole nokijo , oz. vecino nokij kar sploh ni debata. Tist ko bo negiru moj post še ni mel za delj časa BB ampak ko ga bo enkrat mel sebo spovnu na moj post ko me je kao pošpuku. Mislim da je BB daleč najbol zanesliv telefon
Citat:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jernej
BB pihne tole nokijo , oz. vecino nokij kar sploh ni debata. Tist ko bo negiru moj post še ni mel za delj časa BB ampak ko ga bo enkrat mel sebo spovnu na moj post ko me je kao pošpuku. Mislim da je BB daleč najbol zanesliv telefon
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jernej
Ti verjamem ampak hkrati se utemeljeno sprašujem na podlagi česa lahko to tako suvereno trdiš glede na to da je E6tka pri nas veni komaj nekaj dni. Ne mi rečt da si bil na Debitelu in si jo testiral. Sicer pa sta tako Nokia kot RIM v dreku... ti pa vseeno verjamem da je BB boljši.... Lp
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Evo, prva zadeva ki me moti, da nima direkt guma na tipkovnici za Bluetoth kot E72tka, drži gumb nekaj sekund in BT se vklopi... zdaj pač morem na bližnjico na sekundarnem displayu in vklop, tisto je bilo pač bolj elegantno...
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Evo, prva zadeva ki me moti, da nima direkt guma na tipkovnici za Bluetoth kot E72tka, drži gumb nekaj sekund in BT se vklopi... zdaj pač morem na bližnjico na sekundarnem displayu in vklop, tisto je bilo pač bolj elegantno...
Baje da je * za bluetooth, 0 za browser in # za tihi profil.