[nogomet] Italijanska Serie A

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
zakaj že?
Naštej mi uspehe Milana samo v zadnjih 20 letih in primerjaj s katero koli drugo ekipo...potem govori......
Je že znano, da ti govoriš kar tja v 3 dni brez dokazov....

beri pubec....http://en.wikipedia.org/wiki/A.C._Milan

Nazadnje urejeno:
Man Utd zadnjih 20 let
priden.gif

FA PREMIER LEAGUE
1993, 1994, 1996, 1997, 1999, 2000, 2001, 2003, 2007, 2008
FA CUP
1990, 1994, 1996, 1999, 2004
FOOTBALL LEAGUE CUP
2006
COMMUNITY SHIELD
1990, 1993, 1994, 1996, 1997, 2003
UEFA CHAMPIONS LEAGUE
1999
UEFA SUPER CUP
1991
EUROPEAN CUP WINNERS' CUP
1991
INTERCONTINENTAL CUP
1999

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
nič v primerjavi z nami...:D

7 scudetti; 1 ita pokal; 5 Champions league; 5 evropskih superpokalov; 2 pokala poklanih zmagovalcev;5 italijanskih superpokalov; 3 svetovna klubska prvenstva;

Tiste FA cup, Komuna Shield in podobne kompeticije so kot poletni Trofeo TIM alpa od Interja Trofeo Birra Moretti :D

Ni primerjave.....

Nazadnje urejeno:
FA Cup je najstarejše tekmovanje na svetu.
Community Schield je enakovreden italjanskemu superpokalu
wink-1.gif

da si boš lažje predstavljal:

Milan / ManUtd

7 scudetti / 10 premierleague
1 ita pokal / 5 eng pokalov
5 CL / 1 CL
5 Supercup / 1 Supercup
2 UEFA CUP / 1 UEFA CUP
5 ita supercup / 6 comunity schield
3 svetovna klubska prvenstva / 1 svetovno klubsko prvenstvo

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
zakaj že?
Naštej mi uspehe Milana samo v zadnjih 20 letih in primerjaj s katero koli drugo ekipo...potem govori......
Je že znano, da ti govoriš kar tja v 3 dni brez dokazov....

beri pubec....http://en.wikipedia.org/wiki/A.C._Milan

Ja in? Noben Milanu ne oporeka lovorik, a je obenem tudi klub, ki ga spremljajo škandali, kontroverzen predsednik in nasploh zaseda visoko mesto med nepriljubljenimi klubi. OK, če navijaš za klub samo zato, ker osvaja titule, ampak meni so pomembne tudi druge stvari, med njimi tudi splošen image kluba
wink-1.gif

Pri nas imamo en rek, ki pravi, da ni nič slabega, če si Haložan, ker si pač nisi sam kriv, da pa se hvalit tudi nimaš kaj s tem. Podobno si mislim o navijačih italijanskih klubov
nahrung002.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Juventus lahko gre kr za lep cajt nazaj v serie B pa bo še vedno kraljeval po naslovih it prvaka napram Milana
cheer.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ja, se ve koliko časa je Moggi "kraljeval" v serie A....ihihihi.
Milanu pa ni potrebno več v evropi igrat, ker za juventus so evropske lovorike le sanje.....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Hmm, to o image-u kluba se ne bom strinjal...to, da je nepriljubljen je pa vzrok v temu, ker osvaja lovorike.....do predkratkim je Inter v Serie A bila najbolj priljubljena ekipa, ker so bili v posmeh vsem (porabljali milijone € in nikoli nič osvojili...v evropi so še vedno pravi vic) sedaj pa je v Serie A najbolj antipatičen klub - ne samo zaradi osvojenih scudettov seveda.....Image Milana v Evropi je prestižen (Sacchijev milan je bil ocenjen kot najboljša ekipa vseh časov s strani FIFE - navkljub Brazilski reprezentanci in Puskas-ovemu Realu, da o lestvici IFFHS - al kako je že, da ne govorimo) in samo nevoščljivci se obešajo na neke "zmontirane" afere.....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
No dej povej mi oz. citiraj klic Meani-ja, ker tudi mene zanima za kaj so dobili -8.....Heh takih prestopov kot je bil Lentini-jev v Milan je bilo nešteto.....dej če navijaš za Juve se res nimaš kej glasit o poštenosti no.....ker vi ste pa res cvetka v vsem temu.....potni listi, doping, administrativni doping, moggiopoli......dokler je bil Agnelli ste se izvlekli, kasneje pa ni bilo več pomoči....

@Kinimod....
malo sem "počekiral" google in je vrglo cel kup afer v Premier League......potni listi, stave, sexualne afere in podobne zadeve.....in niso ravni mačji kašelj, kot sem na hitro prebral.....

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
AJA pa še neki, kar pa se AGNELLIJA tiče ne vem kdo ima kaj za govorit, ker dokler bo SILVIJO vaš precednik se tudi nimate kaj bat pa naj GALLIANI še ne vem s kom komunicira
stupid-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Men je itak vseen sam Italjanski fuzbal - liga, državna reprezentanca gre men na bruhanje. Raj navijam za hrvate kot pa za italjane(fašisti ka se jim vedno userje)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.