[nogomet] Italijanska Serie A

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
grin1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
zakaj ma milan 7 naslovov LP in 4 svetovne juva pa samo 2 LP in 2 svetovna?
Muahahaha.....jaz vem, jaz vem, jaz vem......ker v Italiji lahko kradejo v Evropi pa ne
smile-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
sej ste sam 20 pik za mestnim tekmecem tko da mas razloge za biti glasen
wink-1.gif

kaj ma veze zaostanek........naslov prinese samo prvo mesto, tako da ali zaostajam za 1 ali za 30 nima nobenega pomena.......drugo leto se bomo smejali.......

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hahahaha, z omejenci......pomisli kako bogi so tvoji starši, ki se že celo življenje ukvarjajo s tabo......

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
hysterical-1.gif

Teh 30 pik je odraz naše glupe selekcije in pa kraj interjevih oz juvetovih lobistov. Naslednje leto se mora pod nujno uvest vodoravne črte na dresih za omenjena kluba.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ja, podobno, ampak je tudi Grygera Taylorja posnemal.....sam, da Maldini se ni valjal kot šimpanz po travi, kar ne morem enako rečt sa Siska....
smile-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Eto dans pa mestni derbi. Zna bit kar zanimivo, še posebi ker Milan nujno rab zmago.
Hkrati bom pa še držal pesti za spodrsljaj Fiore, pa da končno pridemo do 4. mesta.

Forma se je mal dvignla, Inzaghi spet zabija, Inter je pa itak praktično že prvak.

Prenos na Šport TV in HTV2.

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Ej sam kje je že Milan
grin1.gif
he he
Najbolj mi je pa bil smešen komentar CRUZA, ki je rekel, da za vse tiste, ki so lani blatili inter, da pač lahko zmaga, ko ni juventusa mi je šlo kr nasmeh, ko je rekel, da letos kljub juventusu so prvaki ha ha
Sam poglej letošnji JUVENTUS na pram tistemu izpred 3 let. Kdo jim je v večini pripomogel do naslova, hm kako je že ime tistemu hm kako že IBRAHIMOVIČ hm kje je že igral pred interjem kje
JUVENTUS
ha ha kr neki
Drugo leto privoščim vsem drugim naslov razen INTERJU
ma no sej 17 let so čakali na naslov je bil že čas, da jim jih podelijo 3, saj mislim, da kr z naslednjo bo treba počakat na novih 17 ali pa na novo afero ha ha
grin1.gif

Aja pa še neki, baje da si Juventus ob naslednjem naslovu prišije še eno zvezdico
FORZA JUVE
tongue-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Važn da je Milan na poti v UEFA ha ha ha ha. Saj unih starcev ne bo kap od težkih tekem.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
"uni starci" so osvojili toliko, kot bo tvoja ekipa v 300 letih obstoja (če se jim posreči)...tako da pssssssst in respect.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Hehe, vsi se veselijo, da milana ni v LP, ker so vsi pokakani....se ve kdo osvaja naslove...sanje vsakega tretje razrednega kluba so, da ni Liverpoola ter Milana v LP...hihih. Sicer pa raje v Uefi kot favorit, kot pa v LP in izpad že v osmini finala...(beri Juve, Inter in podobni klepci)
smile-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Se zgodi tut najboljšim. Bomo pač UEFO zmagal, ni pene!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
"uni starci" so osvojili toliko, kot bo tvoja ekipa v 300 letih obstoja (če se jim posreči)...tako da pssssssst in respect.

Navijam za Liverpool sine

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.