[nogomet] Italijanska Serie A

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Kupite Tiaga od Juveta
grin1.gif
Jim naredite uslugo.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Ja Seedorf je bolj slaba menjava za Pirla. Modrič pa dvomim da bi se vnesu. So ga v Angliji tut na zadnjega veznga dal, pa se ni neki znajdu preveč. Pomoje edino Deco lahko nadomesti Pirla.

Mi gre pa naživce ker hoče vsak neki driblat pr nas. Mamo pa letos vsaj mal altrenative, tako na sredini kot tudi v napadu.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ekola, in prvenstvo je odločeno, s pomočjo Adrianove "božje" roke.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Devil, mislm da boste mel kr težko delo s temle glupim Interjem. Res so v hudi formi, pa še serje se jim.

Kaj pa vem no, mene včeraj niso navdušili. Imamo eno boljših zadnjih linij. Srečo pa imajo ja
grin1.gif

Za CL moraš pač premagati vse, odvisno bo pa itak od dnevne forme. Še vedno v CL stavim največ na ManU in Barcelono. Barcelona v fenomenalni formi, ManU s kvalitetnim backupom in posledično svežo ekipo.

Juve vas je zaj* včeraj
smile-1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ja včerja so predvsem v obrambi in skoku delovali zelo dobro. Pr nas so pač eni tolk smotani, da si itak nismo zaslužil zmage Maicon je v strašni formi, pa še dolgo klop majo. Sicer upam da jih boste izločl, sam mam filin da Inter letos lahko dobi CL.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
sicer ni bila ravno poštena zmaga ampak mi s tako sramotno obrambo si drugega kot poraz nismo zaslužili......
tako slabe obrambe se nismo imeli....sramota...

inter v LP proti ManUtd-ju ne bo imel za burek...tam ne bo kaladzeja in podobnih bidonov

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Res nevem zakaj je začel s Kaldzejem, pa tut Maldini se je parkrat lepo osmešil. Me pa vsaj veseli, da je imel Dinho dobro tekmo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ne moreš Maldiniju zameriti, ker on ni neroden, kvečjemu ga malo že izdajajo leta in enostavno ni več tak hiter in močen v duelih, glava ve kako in kaj, ampak telo ne more več slediti. Kaladze pa mi itak nikoli ni bil igralec za top klub. Včeraj so si ga pošteno privoščili. Pa saj tudi sredina, z izjemo Dinha, ni delovala dosti bolje, tako da ste jo dokaj poceni odnesli, kljub božji roki Adriana.

Ne spremljam toliko Milana, ampak kje je kaj Flamini? V Arsenalu je dobro igral, zdaj pa ni nič več slišati o njem.

Če Thiago Silva ne bo trgal gate pol se vam slabo piše. Na Nesto se jaz ne bi zanesel, Tudi na Senderosa ne ker pač ni veliko boljši kot Kaladze, potem pa je počasi že konec z opcijami v obrambi.

Brez velikih vložkov konec sezone v ekipo je žal to to.

Nazadnje urejeno:

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ma Flamini je kar na stranskem tiru pri Carlotu. Daje prednost Ambrosiniju, Pirlu in Backsu.

Predvsem hočem druzga trenerja pa naj se znebijo raznih Emrsonov, Favallijev pa tut Seedorfa bi že upokojil enkrat.

Problem je v tem ker Uncle Fester (aka Galliani) in Silvio glupe nakupe delata zadnja leta.

Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Problem je v tem ker Uncle Fester (aka Galliani) in Silvio glupe nakupe delata zadnja leta.

To pa ni čisto res.

Pato, Gourcuff, Flamini, poceni Ronaldinho so bili vse kar ok nakupi.

Zambrota tudi še ni bil čisto za v smeti.

Sigurno ste še kej podpisali, kar ne vem.

Je pa res kar praviš. Seedorfova doba je mimo, Ambrosini je še kar aktiven, ampak tudi počasi že za v koš, Emerson, Favali ne bom komentiral.

Je pa res da se močno pozna da ni Gattusa.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
No sej maš prav, mal sm še pod vplivom včerajšnjega poraza.
smile-1.gif
Drugač se čist strinjam, samo problem je v tem, da Gorky ni dobil čisto nič priložnosti, pa čeprav Seedorf igra že 2 leti čist katastrofalno, Flamini pa tut bol sedi kot ne.

Zambrotta je car na boku še vedno, ni kaj.

Sej baje se Carlo poslavlja ob koncu sezone. Je pa zadnjič rekel, da če bi imel on tako odprte roke in tak vpliv v klubu, kot ga ima Ferguson bi tut sam še več let ostal.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Hja no, Flamini greje klopco pa pojma nimam zakaj, ker tega Ambrosinija poje za dobro jutro, Gourcuff pa je na posoji pri Bordeauxu s odkupno klavzulo 15 milijonov € .... ni mali denar, ampak niso ravno reveži, tako da se čisto lahko zgodi da bodo ta denar izpljunili pol pa res v jok pa na drevo.

Se strinjam s trditvijo da so bili neumni nakupi, žal več neumnih kot teh pametnih.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
mah, Gourcuff ni igralec za v Milan (vsaj po mojem ne), lahko rastura v Bordeauxu ampak v Italiji je to drugače, na njegovem mestu pa sta tako Dinho in Kaka......na sredini se ne znajde......

Tistih 15mio evrov jih bomo investirali v Mexesa (vsaj upam), tako da bosta Thiago Silva ter Mexes za moje pojme kar odličen obrambni par......Definitivno pa rabimo tudi novega trenerja, ker Ancelotti je preveč navezan na starce in si mladih ne upa kar takoj vreči v ogenj, to je tudi sam priznal.....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Mexes je zelo optimistična tarča, res je dasa zadaj.... samo vprašanje če ga bo Roma dala. Ne če ga bo dala za 15 milijonov €, ker se bodo ob taki cifri samo nasmehnili, ampak če ga bo sploh
smile-1.gif
pa tudi Mexesu se ne mudi ravno ven.

Kaj pa vem, še vedno je Gourcuff zelo mlad..... prehitro je bil kupljen, sploh za takega mladiča je bilo čisto drugo ko je iz malega Rennesa prišel v ogromen Milan. Po moje je zdaj že veliko bolj dozorel, pa pač enostavno igralec mora dobiti šanso
smile-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Boš videl, da Mexes pride 100% v Milan, cena pa bo do 20 mio €......
Zame je Gourcuff tip igralca alla Gilardino, ki se v velikih klubih pokaka.......mogoče pa se motim......

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Sam da bo kruh!
wink-1.gif

Ja Vidič ne bi bil slab nakup. Sej mamo tut nekaj mladih, pa nej oni dobijo priložnost!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.