Noč Modrijanov

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Petkov koncert, 6 tisoč kart, razprodanih v 4 minutah
cheer.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
315
83
Čist ok so, ampak govedno poslušat v zaprti dvorani, kjer se ne moreš mal zasukat, če nis na parterju? Mism, sej kerkol koncert je bl žalost v športni dvorani. To sodi na prosto, na odprto, jaooooo ovce
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Folk je preko Eventima rezerviral karte ,pol jih pa ni plačal. Zato so šle določene karte nazaj v obtok.
Za petek je razprodan. Na petrolu se pa ni dal kupt, ker ima Eventim v pyzdi strežnike in niso sfolgal navala par tisoč userjev. Server jim je padu dol prej kot v minuti
grin1.gif

Nekak morm 2 karti dobit za petk
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Sem bil v Študi na veselici. Bilo je polno, špilal so od 8-10 brez pavze.
drugi ansambli ponavadi zdržijo dobre pol ure na odru. Toliko o tem. So pa že takrat napovedali današnji datum za karte...
Za dobro ceno karte se je tam familija najedla in "napila" pa še gasilcem je ob tem kakšen evro kapnil v žep. Aja pa plesat se je kar dalo na plesišču, s Švabom mi je celo uspelo slikat otroka.Sicer slaba slika z mobitelom, ampak za spomin na rožico bo. Pred cca pol leta bi nonstop poslušala rožico.

Bi šel pa tudi na koncert, vendar imam izgovor
wink-1.gif
da ne grem.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Modrijani..kam smo padli, da je napol narodno-turbofolk skupina tako popularna, kot so bili nekoč Pankrti ipd.. folk sploh ne ve, kaj je taprava muzka...kot na balkanu.
rolleyes-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Modrijani imajo vse Noči modrijanov vedno razprodane. Lanske karte (za petek) so pošle v 7 minutah, letos v 3-4.

Sploh pa... Enemu taka muska paše, enemu pač ne
smile-1.gif
Res se ja..mularija se meče na ti, ti, ti, si moja rožica in podobno
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Me zanima od kje 2leti staremu otroka ideja da se meče na tititi rožico. Najbrž je prej kaj posnifal.
Na kaj se pa ti mečeš (pustimo sedaj uporabnico alterja ob strani) ?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Vidš, tukaj imaš problem. Poznaš samo komad Ti moja rožica. Kaj pa tono drugih
smile-1.gif
?
Od Avsenika poznaš tud samo Na Golici ?
grims-1.gif

Ampak, ne sekiraj se. Vsakemu paše različna zvrst. Redkokdo je tak, da bi poslušal samo en tip zvrsti. Tud sam nism tak.
Ampak na Noč Modrijanov se pa, če poslušaš narodno-zabavno glasbo, vseen splača it..

p.s. Na Golici TV tud nič ne spremljaš novih spotov NZ glasbe ?
rolleyes-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.092
113
v lokalni ostariji
meni je zanimivo... zdej se eni zgražajo k je mularija KONČNO začela poslušat narodno zabavno SLOVENSKO muziko... madonca.. a ni fajn, da so modriani razpordani ne pa neda ukraden, mile kitiæ...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Bodo na bolhi na voljo, ravno kar gledam objave na facebook, kjer je folk kupil po 20 kart, ki jih sedaj malo dražje prodaja.