No, pa je šla...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Verjemi, bo zelo malo tipov, ki te bo sploh vzelo pod temi pogoji oz. povedano drugače, takšni ki bi te, pa jih ti ne maraš
wink-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja zdej pa ne vem kaj bi ti rad. Če povem resnico, me noben ne bo hotu imet, se prav naj po tvoje, lažem? Konckoncev je pa tle gor par modelov priznalo, da se njihova veza ni dobr končala, no tud zase lahko tko trdim ane, nisem nobena izjema, a si pol vsi po malem lažemo?

majč

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Rekel sem, da ti tazga tipa ne boš hotla met, ker to pomeni, da se bo tudi on gonil naokrog z vsako, ki mu bo prišla mimo
wink-1.gif

Kar ne bi bilo prav nič narobe, saj bi se že na začetku zveze tako pošteno dogovorila.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Berem pa OSTALE jamrovce, ki mu vrlo pametno svetujejo, da naj gre vn se napije in najde drugo bejbo za parjenje. Ja to so res pametni predlogi ja.
uf-1.gif
Mislim, da s tem naredi več nesreče kot koristi, če že zase ne pa sigurno za uno drugo bejbo, ki bi jo imel sam za parjenje. A štekaš zdej?

majč
cry12bpy.gif

P.S. A jaz tko nerazumljivo pišem al kwa?
to je pa njen problem ce jo bo izrabil za sex. Kaj mu je pa dala prvo minuto ko sta se srecala na wc diskaca. Ocitno ima ona se vecjo potrebo kot kak jambrac med nami.
A stekas zdaj?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Zetor pozabiš in greš naprej :D Tok star spet nisi da nebi mogu babe najdt. Pejd na kak tečaj plesa.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Kdo je pa omenju, da ma modelka večjo potrebo po parjenju? To je zdej tvoj rezervni scenarij za prevaljevanje krivde na drugega! Lahko rečeva d) Modelka ma večjo potrebo. Kapiš?

majč

P.S. AAAAAAAAAAA cukr mi je padu, tipi smotani!

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja vi ste krivi, kaj se se zdej name obesl tle gor? Kaj močnejše nismo privlačne, vsaj kaj lahko primeš halooo!
smile-1.gif

majč

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Ti kr sprazn hladilnik ti noben ne bran, sam da se nouš poj prtožvala, kako smo tipi zbirčni pa to he he

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Kdo je pa omenju, da ma modelka večjo potrebo po parjenju? To je zdej tvoj rezervni scenarij za prevaljevanje krivde na drugega! Lahko rečeva d) Modelka ma večjo potrebo. Kapiš?

majč

P.S. AAAAAAAAAAA cukr mi je padu, tipi smotani!
Glej, če mu je dala "prvo minuto" potem ne moreš rečt da ni potrebe?
Lahko mu mirno reče, se dobita jutri popoldne na kavici pa bova nadaljevala, tule pa imaš mojo gsm cifro (ne pa dati tangice mu na nos). In tudi jutri mu lahko brez skrbi preloži sex. Nekateri se za take še bolj zapalijo, in ne vržejo puške v koruzo če prvo minuto ne dobijo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Šest strani jamranja, ker mu je baba roge nataknila, madona ste občutljivi in nežni. Ko jo boš ven vrgel (al pa lepo prosil, naj gre), ji suni hidratantno kremo, ker menda se ti od joka koža suši in gube dobiš. Mama Maja prav, z vami se babe ukvarjajo samo zato, ker jim materinski čut ven tolče. Boge smrkle s takimi fanti.

Tko kot ti je en prej napisal, nabriš jo direkt od spredi in zadi do konca in jo ven vrži, še par evrov ji med ritnce zatakni, potem se opraviči, ker si mislil, da je [cenzura].

Nazadnje urejeno:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Ne, ker skrbim za tvoje zdravje (kar očitno sam ne, glede na to kakšen mačo si ti).

Vara se namreč ne tudi zaradi tega, da se ne prenesejo smrtno nevarne spolne bolezni. Če ti je že za vse ostalo popolnoma vseeno.

In če vi takšnemu človeku, ki ves bled izve, da ga je njegova varala ves ta čas, ko je tudi on seksal z njo, pravite jokica, potem vam dobronamerno pravim pojdite na test krvi, da ne boste še nas ostale okužili z vašim "mačo pristopom"
frown-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Ti ne razumeš očitno, da varanje sproži v naši podzavesti na stotine družbenih strahov, ki so se izoblikovali skozi stoletja naše civilizacije. In morda, ko te kdo prevara, niti ne pomisliš zavestno najprej na spolno prenosljive bolezni, ampak veš in čutiš pa vseeno, da je nekaj hudo narobe. In ena izmed reči, ki je pri tem narobe, je tudi strah za naše zdravje; in to je kar močan strah (ki sproži določene biokemične procese v našem telesu, ne da bi sploh zavestno vedel, zakaj te je kar naenkrat tako strah in si ves vznemirjen).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.