No, pa je šla...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
^^ !!!

Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Aja, tudi po izgledu. Lepa, pametna, celo GOT lahko z njo gledam, ve kaj je COD, loči .22lr od 8×57... še kaj?

Wow, noro
shocked-1.gif

I get the irony...
to je bila samo smetana na vrhu. Ker je sodelovala bolj moška populacija, sem omenil bolj njim zanimive stvari...
vseeno ne loči torx-a on imbusa...

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
lol, sam si res poln nasportujočih si izjav :D najprej ne zaspiš če ga vsaj mal ne spiješ, potem se ti je kvaliteta izboljšala za 100%, potem ugotoviš, da je bla res kul, spet naslednjič da te je izdala, uh, rollercoaster :D
let it go, srsly...

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Iz dneva v dan ima čeh, ki jo servisera daljšega? Al kaj se spreminja?

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Ma ne to. Da se ne meče na glavo, ampak si najde v redu plac, pa da ima dovolj časa, da v miru razmisli in ukrepa zato ker tko hoče, ne ker tako mora.
ona je glede casa v bistveni prednosti pred tabo. Ona to ve najmanj od takrat ko je spoznala ceha, po vsej verjetnosti pa je ze veliko prej tuhtala kako se je bos ti znebil in da bo ona pri tem devica.
Ce ima tako potrebo po sexu, da je morala ceha ujagat, potem bi tudi vidva precej pogosto sexala. Poleg tega bi si ceha nasla za avanturo in bi z njim prekinila vse stike najkasneje takrat ko se je vrnila v slo. To bi ji jaz se nekao oprostil, da si je zaradi potrebe nasla ceha(vajina razdalja je bila prevelika da bi se en vikend dobila!?), ampak tu so bili drugi razlogi v igri. Vsaj jaz sem tako razmisljal ko sva bila midva z ex tudi nekako "locena".

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
čeha ima? pripadnika ljudstva, ki v natikačih osvaja triglav in se bojuje z viharji na morju s pomočjo napihljivih blazin? respect!

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
čeha ima? pripadnika ljudstva, ki v natikačih osvaja triglav in se bojuje z viharji na morju s pomočjo napihljivih blazin? respect!

No ja, majo pa dober pir...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Neki mora bit na njih, če porivajo Čehinje, Hrvatice in Slovenke
hysterical-1.gif
Sorry Zetor, samo šala!

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Upam, da ste v vsej temi izluščili najpomembnejše:

Čebelo, ki se ponuja in Sloveneta, ki išče. Torej?

Pa spet imamo prikritega transseksualca, Lolito. Zetor, bejž, predno ga fašeš ...
evil.gif

Pa še ON: kar je napisal mekani, drži. In čimprej pridi (avtor) do konca.

Nazadnje urejeno:

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Ma ne to. Da se ne meče na glavo, ampak si najde v redu plac, pa da ima dovolj časa, da v miru razmisli in ukrepa zato ker tko hoče, ne ker tako mora.
ona je glede casa v bistveni prednosti pred tabo. Ona to ve najmanj od takrat ko je spoznala ceha, po vsej verjetnosti pa je ze veliko prej tuhtala kako se je bos ti znebil in da bo ona pri tem devica.
Ce ima tako potrebo po sexu, da je morala ceha ujagat, potem bi tudi vidva precej pogosto sexala. Poleg tega bi si ceha nasla za avanturo in bi z njim prekinila vse stike najkasneje takrat ko se je vrnila v slo. To bi ji jaz se nekao oprostil, da si je zaradi potrebe nasla ceha(vajina razdalja je bila prevelika da bi se en vikend dobila!?), ampak tu so bili drugi razlogi v igri. Vsaj jaz sem tako razmisljal ko sva bila midva z ex tudi nekako "locena".

Ja, to mi je jasno. Varanje je bilo le posledica čustvene podhranjenosti in nedelujočega razmerja, I get it. Zato mi je zaradi tega dokaj ravno. Škoda je samo, da se nisva lotila popravila razmerja na drugačen način in ob pravem času.

Sej po moje je bil to namen, prekinit vse ko se vrne nazaj, in to ostane kot počitnice v grčiji za angležinje. Zato pa rešpekt, da se je odločila povedat, upam, da zato ker je sama tako hotela, ne ker so bile stvari že očitne.

Ja, seveda bi si želel drugačnega "zapleta", sam igramo s tem kar mamo, ne?

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
KSZ

mislim, da je čas, da tema totalno skrene, kot je bil namen.

Rešpekt Softiju & hvala za opozorilo pred lolito...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zaenkrat lahko recem da je meni uspelo, pa sem tudoi skoraj 9 let(takrat 1/3 zivljenja) zivljenje delil z neko...

Sam ta je bla pa vzdržljiva, da je tolk časa prenašala tvoje jamranje...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja sej jaz mam c) pripravljen že zdej, k še nimam tipa, a je to dost kmal?

majč

Glede na to, kake kvasiš, ga tudi nikoli ne boš imela...

A je po Viliju sploh še bil kdo, razen vibratorja?

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja sej jaz mam c) pripravljen že zdej, k še nimam tipa, a je to dost kmal?

majč

Glede na to, kake kvasiš, ga tudi nikoli ne boš imela...

A je po Viliju sploh še bil kdo, razen vibratorja?

Trota si pozabu....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.