No, pa je šla...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
ksz

Jst pa žensko razumem
smile-1.gif

pač se je nažrla vsega in probala drug menu in dojela da bo treba še kj druzga probat na sam eno in isto
aplauz.gif

sam je bla pa fer in dokaj hitr povedala.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
ksz

Jst pa žensko razumem
smile-1.gif

pač se je nažrla vsega in probala drug menu in dojela da bo treba še kj druzga probat na sam eno in isto
aplauz.gif

sam je bla pa fer in dokaj hitr povedala.

Niti malo ni bila fer. Če bi bila fer, bi povedala preden je probala oz. ko se je nažrla.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
pravm da je dokaj hitro povedala, lahko bi ga vlekla dosti dlje, a ne. zato pravm to.

takih primerov je ogromno, spoh zadnja leta.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Mogoče če bi ga vlekla dlje, on ne bi dal več ključev od orožja na čuvanje očetu. Je že vedla, kdaj je za njo najbolje, da mu mora povedat resnico
grims-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
ah no, kaj bi jo ustrelu zaradi tega? joj, izza tipovnice bi vsi neki fental v RL pa (raj ne bom pisu)

lajf gre naprej in prej bo to dojel boje bo

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Pravim samo, da se ne zgodi kar tako, da je nekdo 20 let miren, pol pa kar naenkrat s skiro vse pobije. Ni dobro, če se nekaj nalaga skozi leta
wink-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Tako je. Zato je potrebno vlagati več energije v to, da s partnerjem komuniciraš odprto brez zadržkov že od samega začetka. To je rutina in ne od Boga podarjena lastnost
grin1.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ej, zakaj sami luzerji?
jaz se vidim kot zmagovalec.
sem na boljšem kot sem bil, življenje zajemam z večjo žlico, ob sebi pa imam zdaj partnerko, s katero imava skupne hobije in interese.
in podobne poglede na svet. in ja, tudi seks je dobil povsem druge razsežnosti.
tako glede frekvence kot glede pestrosti, pikantnosti in vse kar paše zraven.

tudi prijatelji in prijateljice mi pravijo da sem se precej spremenil. na boljše...

no, tudi ona je na boljšem. tako vsaj upam, saj je to eden izmed pogojev da bo srečna in da ne bo sitnarila meni kot očetu in mojim staršem, kot dedku in babici najinih otrok...

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Ne, ker skrbim za tvoje zdravje (kar očitno sam ne, glede na to kakšen mačo si ti).

Vara se namreč ne tudi zaradi tega, da se ne prenesejo smrtno nevarne spolne bolezni. Če ti je že za vse ostalo popolnoma vseeno.

In če vi takšnemu človeku, ki ves bled izve, da ga je njegova varala ves ta čas, ko je tudi on seksal z njo, pravite jokica, potem vam dobronamerno pravim pojdite na test krvi, da ne boste še nas ostale okužili z vašim "mačo pristopom"
frown-1.gif

wow, spet en intelekt alterja, so sick. v sloveniji se več folka utopi, kot jih umre za posledicami AIDSA-a, zato ti svetujem, da ne greš na morje...bizgec, a si kdaj pomislil, da je vse skupi nateg, seveda obstaja, samo okuženost še zdaleč ni tako huda, kot bi nam jo radi pripisali, negativna nataliteta pa je lepo po planih, zato pa se drugi narodi množijo ko termiti, medtem ko slovenceljni izumiramo, ker se tako, kot ti, bojijo svoje sence.
ženska se je pač s*urbala, se zgodi, jaz sem pripravljen to opravičit, če vem, da je sam nisem dovolj dobro, da je rabila še nekje drugje, če temu ni tako, je težava v njeni glavi, tko pač je, sem pač zlo freud-ovski, freud je sicer na trenutke bolan, ampak ko pomisliš, jbg, ma vse popolnoma prou.
Zetor, ti se pa le ne sekiraj, vem da je težko, vsi smo bli vsaj enkrat v taki ali podobni situaciji, let it go je najboljša rešitev, da se mora izselit čimprej je menda jasno, zveniš kot super dečko, zato se ti ni bat, bo že ena prišla, do takrat pa glej da se boš naučil dobro trest!
smile-1.gif

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
No, pa sem nazaj.

Kaj naj rečem na zadnjih nekaj strani... mogoče je res preveč jamranja, pa to niti ni bil namen. Glede varanja mi je vseeno, saj je svoj človek in lahko dela s sabo kar hoče. Razočaran sem zaradi izdaje najinih načrtov in najinega razmerja. Zaradi tega, ker sva očitno vodila najin odnos asimetrično. Da se take stvari lahko zgodijo, mi je jasno, zato sem ji bil tudi to pripravljen spregledat, kadarkoli.

Ampak ljudje božji, s partnerjem nisem samo zato, ker trenutno ne najdem boljšega! Pa ka vam je, a ste normalni? Zakaj bi ga potem sploh mel, namesto psihiatra? Potem si rajši kupim še enega psa, vsaj vem pri čem sem!

KSZ
a imamo kakšn otabelo dostopa v uporabniških nastavitvah?

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Eh stari, ni to moja prva
grims-1.gif

Tudi se mi zdi, da si je samo izbrala easy-way-out: da se bom odločil in odločal namesto nje. Da jo bom fuknil ven, namesto da gre sama. Da jo bom odjebal, namesto da me bo ona. In tako naprej. Grow up...

Men se ni porušil svet, to šele sedaj vidim. Kvaliteta mojega življenja, kjub prf'uknjeni situaciji, se mi je izboljšala za 100×... sem mislil, da se moram slabo počutit, pa se ne. Vsaj ne več.

Dejte se več pogovarjat med sabo!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
car..tipičen primer potek

vse lepo in prav
težave
katastrofa
obup
zanikanje - kle si sedaj
drugi val obupa
depra
trdo dno, tako negde dole
počas nazaj gor

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik softi pravi:
car..tipičen primer potek

vse lepo in prav
težave
katastrofa
obup
zanikanje - kle si sedaj
drugi val obupa
depra
trdo dno, tako negde dole
počas nazaj gor
467716-post_slo.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Ampak veš kaj mi še vseeno ni jasno? Zakaj je še vedno pri tebi?? Zakaj je še nisi fliknil ven?? Se ti smili??

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Ma ne to. Da se ne meče na glavo, ampak si najde v redu plac, pa da ima dovolj časa, da v miru razmisli in ukrepa zato ker tko hoče, ne ker tako mora.
Pa itak da sem upal, da ostaneva še naprej skupaj... na nek način, ampak to še prej, zdaj je drugače.
Da bi jo vrgel ven, naredil sceno in se še maščeval, iz inata? Mah, nisem to jaz. Bi se jaz najbolj slabo počutil...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.