Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Ne, ker skrbim za tvoje zdravje (kar očitno sam ne, glede na to kakšen mačo si ti).
Vara se namreč ne tudi zaradi tega, da se ne prenesejo smrtno nevarne spolne bolezni. Če ti je že za vse ostalo popolnoma vseeno.
In če vi takšnemu človeku, ki ves bled izve, da ga je njegova varala ves ta čas, ko je tudi on seksal z njo, pravite jokica, potem vam dobronamerno pravim pojdite na test krvi, da ne boste še nas ostale okužili z vašim "mačo pristopom"
wow, spet en intelekt alterja, so sick. v sloveniji se več folka utopi, kot jih umre za posledicami AIDSA-a, zato ti svetujem, da ne greš na morje...bizgec, a si kdaj pomislil, da je vse skupi nateg, seveda obstaja, samo okuženost še zdaleč ni tako huda, kot bi nam jo radi pripisali, negativna nataliteta pa je lepo po planih, zato pa se drugi narodi množijo ko termiti, medtem ko slovenceljni izumiramo, ker se tako, kot ti, bojijo svoje sence.
ženska se je pač s*urbala, se zgodi, jaz sem pripravljen to opravičit, če vem, da je sam nisem dovolj dobro, da je rabila še nekje drugje, če temu ni tako, je težava v njeni glavi, tko pač je, sem pač zlo freud-ovski, freud je sicer na trenutke bolan, ampak ko pomisliš, jbg, ma vse popolnoma prou.
Zetor, ti se pa le ne sekiraj, vem da je težko, vsi smo bli vsaj enkrat v taki ali podobni situaciji, let it go je najboljša rešitev, da se mora izselit čimprej je menda jasno, zveniš kot super dečko, zato se ti ni bat, bo že ena prišla, do takrat pa glej da se boš naučil dobro trest!