Ti naši pos terminali imajo premalo kontaktne površine, potrebovali bi drugačne kot na sliki, ker to brezvezno peglanje nima smisla.
Kaj pa javi takrat, ko ne deluje? Je problem v aplikaciji ali pri razpoznavi NFCja? ...
Jaz sem izvedel že na desetine plačil, v vseh mogočih trgovinah, povsod brez problema. Prve dni sem imel težave samo v Hoferju, potem so pa to uredili.
Ti naši pos terminali imajo premalo kontaktne površine, potrebovali bi drugačne kot na sliki, ker to brezvezno peglanje nima smisla.
Ni mi upelo ne v Hoferju ne v Lidlu potem sem pa s tem nehal.
V Hoferju moraš malo dlje počakat, so slabi pos terminali, tko pravijo prodajalke.
Ne, ni bil viden med aplikacijami. V "Trgovini Play" je še vedno na seznamu želja, v tem trenutku sem ga spet omogočil - in je sedaj viden. Bom videl, če bo tako ostalo. Sicer pa plačevanje deluje brez težav ali čakanja.
Tudi z uro - v Hoferju jo "prepozna" takoj, brez čakanja. Malo nerodno je čitalec kartic nameščen, pa je potrebno zapestje pravilno obrniti.
Update: "Google Pay" se je spet skril in ni več viden med aplikacijami. V nastavitvah telefona za NFC plačevanje ("Pritisni in plačaj") pa je še zmeraj izbran.
Je blizu teme te diskusije, namreč, tudi Abanka ima podobno aplikacijo Mobidenarnica in sem jo danes naložil, uporabil pa še ne. Me zanima če je mogoče kdo že uporabil. V navodilih za uporabo je videti da naj bi delalo na vseh prodajnih mestih-terminalih ki imajo brezstično oznako. Ali je to res ali pa mora biti termimal še kaj posebej prirejen za uporabo?!