Nič ni narobe

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Heh, če bi vsakič, ko te kdo razglasi za žensko, dobil evro...
grin1.gif

17758-icon_confused.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ja, jaz sem mislil, da je namenjeno bilo tebi. Pa ni bilo prvič, da je kdo zaradi tvojega nicka/avatarja mislil, da si punca.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
A za devila tudi mislijo, da je krava, ko ima kravo v avatarju. Al pa da je hudič.

Pa za tomija? A je on majmun, ker ima majmuna v avatarju?

Domneva je mati vseh zmot!
write.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Ja, jaz sem mislil, da je namenjeno bilo tebi. Pa ni bilo prvič, da je kdo zaradi tvojega nicka/avatarja mislil, da si punca.
Kake maš. Jaz ob njegovem nicku/tituli/avatarju najprej pomislim na to pesem:

evil.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ma dajta no fanta... Saj nisem jaz rekel, da je punca. Samo povedati sem hotel, da sem že parkrat opazil, da so ga nekateri uporabniki, ki redko sodelujejo v istih temah kot lovelove, ogovorili kot žensko. Prosim, ne me matrat, da grem citate iskat...
Tudi tokrat je zgledalo tako, glede na to da je sajkek replayal njemu z:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
slabo vest lahk ti sam naivcem delas, ko te spregledajo si naenkrat sama in s cokolado v lapah.

zdej pa dost offtopica...

Po mojih izkušnjah tak stavek ne pomeni nič dobrega - moja kolegica tut svojemu fantu govori "nič ni narobe...", pa dobro vem, da je neki hudo narobe.
Skratka, "nič ni narobe..." pomeni, da ima tako težavo, ki ti je ne more/noče/upa zaupati. Kar najpogosteje pomeni, da si ti nekako del te težave.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
"Nič ni narobe" pomeni da je nekaj hudo narobe, najverjetneje že tako hudo, da ni več kaj za reševat.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
In, če je še zraven dodala, da rabi svoj čas je zaključeno 100%. Nekaj časa nazaj kličem kolega. Bil je ža na svojem in porihtane zadeve. Se meniva, da se končno dobiva po nekaj letih in se spomnim, da ni več v tej kotlini. Seveda me šokira z dejstvom, da je spet.
shocked-1.gif

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
Če se dekle tako na hitro spremeni in se začne popolnoma drugače vesi nimaš dost časa. Hitro jo skenslaj in če boš imel srečo bo spoznala kaj si ji pomenil in prišla bo nazaj. Tega nebo tako kmalu ponovila ko pa bo boš pa lahko rekel stop! Da neboš pol spet nazaj hodla...

To je pa vse kar je v tvoji moči žal