Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz
me že par let zanima, žensko mnenje, v čem je res fora tega
m: kaj je narobe?
ž: nič
m: kaj je narobe
ž: nič ni narobe
tu bi bil sicer že prostor da spoka okol kepe
zaj predpostavljam da bote uporabnice rekle da ve pa že niste take, blablabla, bistvo me zanima
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če je še naprej tečna brez razloga, grem domov, pa naj si potem sama sprosti ventile.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz
me že par let zanima, žensko mnenje, v čem je res fora tega
m: kaj je narobe?
ž: nič
m: kaj je narobe
ž: nič ni narobe
tu bi bil sicer že prostor da spoka okol kepe
zaj predpostavljam da bote uporabnice rekle da ve pa že niste take, blablabla, bistvo me zanima
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Naj ji pobere kreditne kartice, spakira kufre, preden jih bo imela čas zmetati skozi okno, spotoma pozabi nahraniti njeno zlato ribico in se odseli. Ko bo na varnem, naj napiše SMS, da rabi nekaj časa zase in da ni ona kriva, ampak on. Babi ne bo nič jasno, ker se bo umaknil s taktiko, ki jo ona že nekaj časa načrtuje.
Prva teorija odpade, ker je bilo v uvodnem postu rečeno, da je bilo najprej usihanje sexa, šele nato povečevanje obveznosti.Citat:
Uporabnik PNG pravi:
ksz
se strinjam, da se v glavi bejbe resnično nekaj dogaja. Je pa vprašanje, če je to res zaradi veze same. Kot si rekel, je zadnje čase bejba polno okupirana in dejansko obstoji možnost, da drugačno razpoloženje in usahla potreba po seksu izvira iz preobremenjenosti. Tut meni v času trojčkov na faksu (izpitov). Druga, verjetno bolj verjetna možnost pa je, da bejba počasi že razmišlja, ali je to to in le čaka na primeren trenutek, da zadevo zaključi in spoka kufre. Ker, v kolikor bi šlo za prvo varianto, bi najverjetneje povedala, kaj jo teži in razložila svoje vedenje.
Če bi bla jst na njegovem mestu, bi bejbo postavila pred dejstvo-ali naj se neha tako obnašat ali pa naj končno pove, v čem je problem. Sicer mi je bolje sami
Citat:
Uporabnik madam_orange pravi:
Ja, bejba se ga iočitno hoče znebit, mogoče je njen načrt ravno to, da ga bo s to ignoranco spravla do tega da bo on pustil njo, tako da ga ne bo imela na vesti...