NHL 2011/12

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
enkratna tekma
smile-1.gif

mitjaprevodnik

Zelenc'
3. maj 2012
8
0
1
Včeraj je bila res ena super tekma, po vodstvu 3:0 v zmagah sem pričakoval kingse v finalu konference, sem pa zelo vesel, da so moje pričakovanje uresničili že včeraj. Dokaj dobra tekma tudi za Kopitarja, pa še v vratarja se je prelevil za nekaj trenutkov
wink-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Drugače pa ne vem, a so Kingsi v rednem delu uspeli zmagati 4x zapored?
evil.gif

Pomembno je le to, da prideš v playoff. Tam so čisto druga pravila. Remember Grčija in Danska v fuzbalu? Dancev sploh ne bi bilo na EP, če ne bi bila Juga kaznovana.
Pa ostanimo pri NHL. Redko zmaga ekipa, ki je bila top po rednem delu. Poglejmo samo Canuckse ali Capse v zadnjih nekaj sezonah.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
Že vodijo 1:0
cheer.gif

Še 7 zmag do konca
evil.gif

KLIK

Naveza Brown-Kopitar, ki je bila tolikokrat karakterizirana kot fail, nekompatibilna, itd. Pod tremi različnimi trenerji. Zdaj pa končno kažeta tisto pravo. Brown je dobesedno eksplodiral in je dokazal, da je pravi kapetan moštva.

Kaj je drugače pri Kingsih pod Sutterjem? Igrajo s 4 dobrimi napadi. Prejšnja dva sta v moštvo rinila enforcerja Ivanansa in Westgartha (ta je večkrat dobil po pi*ki) in nižala kvaliteto. Potem se je pojavil mladi Clifford, ki pa zna precej več od prejšnjih dveh. Zdaj imajo pa 2 odlična in dva zelo solidna napada. To ima pa redka ekipa v NHL. Pa vemo, da je sniper Simon Gagne izven pogona že dolgo časa. Scott Parse, ki je bil tudi vedno v ekipi - enako. V obrambi sta se letos izkazala sveža igralca Vojnov in Martinez. Dejansko trenutno igrajo šampionsko. Všeč mi je, da znajo z napadom izničiti tiste redke slabe trenutke vratarja Quicka, kot na zadnji tekmi.

Prepričan sem, da gredo do finala, kjer bodo Rangersi povsem nekaj drugega.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
STANE STANE STANE STANE :D

ejga a je prenos v nedeljo, upam, da ne bo nočna tekma
smile-1.gif
))))

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Itak ... Kingsi zelo dobro igrajo ... Pa še dosti bolj je napeto gledati v živo kot pa posnetke ...

Kopitar je pa legenda pri kingsih.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.783
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Matr ste čudaki, OK navijate zaradi Kopitarja, ne pa za klub brez tradicije! Montreal, Calgary, Edmonton, Winipeg, Boston, Buffalo, Chicago, Detroit to so klubi s tradicijo ne pa južnaški kateri imajo samo denar!

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
lol... nekateri navijamo za LA še iz časov robitailleja, gretzkya, kurrija, blakea,

in se vidi koliko veš o samih kingsih... so eni redkih, ki so doživeli in preživeli bankrot franšize...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Matr ste čudaki, OK navijate zaradi Kopitarja, ne pa za klub brez tradicije! Montreal, Calgary, Edmonton, Winipeg, Boston, Buffalo, Chicago, Detroit to so klubi s tradicijo ne pa južnaški kateri imajo samo denar!

hysterical-1.gif
It's the [cenzura] NHL. Ni to odprta liga, da bi nekateri klubi imeli ne vem kako tradicijo, drugi pa ne, še posebej če pogledaš, kako dolgo so Kingsi že v LA.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Jaz sem verjetno eden redkih ki pred časom ne bi privoščil Kingsom "kante". Zdaj ko so "moji" izpadli itak zaradi njega in pa zaradi bivših, navijam zanje pa ne. Navija se samo za en klub, nekateri sedaj za ene nato za druge, jaz kakšnemu drugemu samo privoščim, pa še to so redke ekipe.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ne razumem kakšna fovšarija je na rtvslo forumu glede tega, da je Anže Jeseničan....pa sej to ne moreš verjeti, že tako majhna država potem se pa sosednje vasi drkajo druga drugo....pa kaj bi bilo če bi živeli v ZDA?