Hja, kar je mene najbolj razjezilo drugace je bila nedostopnost splosnih pogojev na netu ali kje, agent pa rece da jih dobim ob podpisu pogodbe. Ko sem pa potem tu sprasevala in kjerkoli, kdor ima dostop do njih, sem bila pa spet sitna v PM, pa kako me lahko kdo prenasa. Ali pa ce sem imela vprasanje, kako si naj kaj razlagam, pa sem jih tudi copy/pastala. Samo podjebavanje. Pa ne od tebe, ti si bil vsaj tiho, ampak od ostalih agentov tu gor, ki jih je en kup, ampak takrat nobeden povedal, samo skodozeljno podjebaval.
Pa vedno bi rada vse zavarovala, to je karma, ki me nekako brani, da se kaj ne zgodi, ne vem kako naj sploh povem to, ker dejansko sem imela ze agenta(e), ki mi je v bojazni, da bo cena previsoka mutil potem pri polici. Neoriginalni deli namesto originalnih pri avtih, samovoljno spreminjanje vrednosti hise na nizjo vrednost, da je bila podzavarovana, ampak cena na koncu nižja, nikoli direktno ne odgovoriti na vprasanje ampak mutiti. Na organ mi gre, da moram preveriti vse 125x, pa itak kaj falim ali si narobe razlagam, ker nisem tega foha, pa se ni na koncu vsak tako, kot sem prosila, kakorkoli sem pac ze prosila...