Kolega, ravno sem izpod tuša. Sem bil na terenu, pomagal kolikor se je trenutno dalo, se bo pa v naslednjih dneh, ko voda odteče, šele pokazalo kako lahko dodatno pomagamo. Tudi ti si vabljen.Ja pejd pomagat namesto da tukaj gobcaš aljović
Radioamaterji so vsi v Dalmaciji ?Če CZ enota za zveze ne zna drugače kot preko Muska, potem lahko zaprejo vrata. Brez Američanov bi šlo pač drugače, kot je šlo vsa leta poprej.
sem ti v tisti temi napisal da zadrži raje svojo golazen pa si mi raje dal prstke. ne bit zdaj spet užaljen in jokcat kako si zaključil z mano.Kaj je kolega, a sem spet užalil tvojega srčka s tem, ko sem napisal, da malo umirite strasti s tem političnim prepucavanjem v teh težkih časih?
si ti meni pomagal, ko mi je drevo vrglo?Po 200+ prepeljanih samokolnicah z blatom in muljem, neskončnim drgnenjem z metlo in porivanjem usrane vode, vse trole, mamine sinčke, internetne vseznalce pozivam, da premaknejo svoje sebične riti, obujejo škornje do kolen in se z lopato v roki javijo PGD na prizadetih območjih, kjer vas bodo dodelili v hiše, ki so potrebne pomoči.
Jutri grem spet.
A sem jst po tvojem predsednik ekstremnih levičarjev ali golazni po tvoje? To je forum, kjer se izmenjava mnenja. In nisem užaljen, sploh ne, samo tvoje obnašanje je sovražno in nerazumno.sem ti v tisti temi napisal da zadrži raje svojo golazen pa si mi raje dal prstke. ne bit zdaj spet užaljen in jokcat kako si zaključil z mano.
Eh, Ivan, drži se raje kmetovanja
če znaš eni strani napisat sem skoraj prepričan da tok butast pa nisi da pa "svoji" strani ne moreš.A sem jst po tvojem predsednik ekstremnih levičarjev ali golazni po tvoje? To je forum, kjer se izmenjava mnenja. In nisem užaljen, sploh ne, samo tvoje obnašanje je sovražno in nerazumno.
Vse kar sem napisal je, da bi vsi lahko malo umirili strasti in retoriko v tehle časih. Marsikdo se trudi po svojih najboljših močeh, da pomaga svojim bližnjim, prijateljem, sosedom...
Dej mi povej, kako boš v 14 dneh naredil 1km manjkajoče ceste. na sliki na desni bi morala biti cesta, je pa trenutno savinja, pri rumeni hiši pa še transformator.vladna ekipa mora ze danes sestavit izredni gradbeni zakon, razglasit izredne razmere, in takoj po dezju definirati cene urne postavke strojnih ur , delavcev in podobno da se v roku 14 dni vzpostavijo osnovne prometne poti. betonnarne bi ze danes morale imet vsi fin. podporo in začet pripravljat mostne nosilce in podobno .
obcine in drzava takoj kanalizirat sredstva za obnovo infrastrukture. vsi od velikih in malih gradbincev na vpoklic. 14 dni zamika za druge projekte ne bo noben čutil, ker se tak običajno zamuja po pol leta ali vec. in podobno.
jaz bi to pricakoval od države... realnosti bo verjetno dosti bolj kruta.
Ne znaš brati ali samo ne razumeš? Napisal sem, da umirite strasti. Umirite. Množina. Leva in desna, rdeča in bela, nutrije in svizci.če znaš eni strani napisat sem skoraj prepričan da tok butast pa nisi da pa "svoji" strani...
ti si v to temo privlekel, začelo se je v temi o golobu in ti si tisti ki ne zna prave teme izbrat. ne zdaj druge spet obtoževat kot to lef.tardi najbolje znate.Ne znaš brati ali samo ne razumeš? Napisal sem, da umirite strasti. Umirite. Množina. Leva in desna, rdeča in bela, nutrije in svizci.
Tema je neurja, zato dovolj smetenja. Če bi mi rad kaj napisal, lahko zs.
No, tole je tudi meni zanimivo. Sicer nisem niti približno gradbeni strokovnjak ampak, da bi se vsaj kakšna šipka železa videla. Ne vem no, meni to izgleda povsem nerealno.