Neurja 2023

krko

Guru
5. sep 2010
2.672
1.386
113
A se vam je srbine vuĆIĆ odrekel ?
Je pooblastil Milorada, da ureja pomoč SLO.

1.PNG

Direktorju Republiške uprave civilne zaščite Republike Srbske sem naročil, naj spremlja razmere v Sloveniji, se usklajuje s svojimi službami in v primeru potrebe organizira in pošlje reševalce iz Republike Srbske.
Smo v stiku s predstavniki Veleposlaništva Republike Slovenije in če prejmemo zahtevo, se bo Republika Srbska nemudoma odzvala tako, da bo poslala kadrovsko in materialno-tehnično pomoč.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.108
113
blizu močvirne prestolnice
Trgovine odprte tam kjer ni potrebno

krko

Guru
5. sep 2010
2.672
1.386
113
1 2 3, opažam da imaš preveč časa in energije (za klatit neumnosti po spletu), zato bi lahko prišel čez hrib pomagat PGDjevcem in ostalim pri odstranjevanju posledic poplav. Za pijačo in jedačo je poskrbljeno.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
1 2 3, opažam da imaš preveč časa in energije (za klatit neumnosti po spletu), zato bi lahko prišel čez hrib pomagat PGDjevcem in ostalim pri odstranjevanju posledic poplav. Za pijačo in jedačo je poskrbljeno.
Jutri...imam zdj več kot preveč dela s svojim potokom da ne zalije

• Všeč mi je
Reactions: krko

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.446
3.545
113
Če CZ enota za zveze ne zna drugače kot preko Muska, potem lahko zaprejo vrata. Brez Američanov bi šlo pač drugače, kot je šlo vsa leta poprej.
Ko bi se tebi hlače tresle, ko nebi vedel ali so najbližji še živi ali ne, bi tudi Rusi bili dobri za vzpostavitev zveze. Ker se pa tebi ni zgodilo nič in izza tipkovnice serješ, ker ti je dolgčas, so komentarji pač tvojemu IQ primerni. CZ in občine so komunicirale po svojih zvezah, ki niso namenjene civilom, isto kot vojska. Kako misliš, da so v Lučah nosečnici s helikopterjem odpeljali, če še vedno ni gsm signala? So flašo s sporočilom poslali po Savinji, da nucajo helikopter?
Bedak.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.285
-2.490
113
Takemu sebičnežu kot si ti, zagotovo ne bo nihče pomagal...
V sedanjih poplavah nisem utrpel nobene škode, tako da pomoči nisem potreboval.
Če jo bom kdaj potreboval, se bom pa najprej obrnil na tiste, ki sem jim sam v teh dneh nudil pomoč. Nate ne računam.
Žal pa jim generatorja nisem uspel preskrbet, ker ga nimam, država pa tudi ne, ker (kot sam zagovarjaš), da jih ukrajinci bolj potrebujejo kot naši ljudje.
Ampak so jim vsaj obljubili, da elektrika pride naslednji teden.