V pomurju se resno bojimo toče inn ostalih nevšečnosti, fronta se pomika protim našim krajem in kaj bo bomo videli, upajmo da ne kaj hudega.
Priponke
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
V pomurju avionske protitočne obrambe ni--
http://sobotainfo.com/novica/lokalno/pomurje-ze-tri-leta-brez-obrambe-pred-toco/74282
Citat:
Uporabnik shift pravi:
boste itak dobili subvencio od države tako kot vsako leto ko mate sušo ali točo
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Vprašajte kmete koliko so dobili za suše in ostale nezgode -- še za nekaj let nazaj teh odškodnine niso izplačane, toliko o tem sicer pa si vemo pomurci sami pomagati kajti smo od države pozabljen narod, hvalabogu nas vsaj nekateri ljubijo ko treba kaj nabaviti pri kmetih od prašičev in krompirja dalje tako da ste dobrodošli vsi razen politikov, ostali ne boste odšli lačni žejni pa sploh ne ....kvečjemu po vseh štirih , hhaha.
Tole sem pa videl mislim da na Zevs-u. Tam si pod nickom Smučar iste slike lepil.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Jaz sem "na realnosti" Kaj pa tiCitat:
Uporabnik sistemik pravi:
Na čem si? Pusti to za en dan, pa boš videl, da zunaj sploh ni pravega poletja...Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
V bistvu je poletje čisto pravo, kar se tiče temperatur. Le padavin je malo nad povprečjem.
Smo v 30-letnem povprečju.
Sej razumljivo. Povprečen človek se spomni le za par let nazaj... In ker je bilo zadnje nekaj let vročina in suša, je to v glavah večine že kar "standardno poletje"
Citat:
Tole sem pa videl mislim da na Zevs-u. Tam si pod nickom Smučar iste slike lepil.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Jaz sem "na realnosti" Kaj pa tiCitat:
Na čem si? Pusti to za en dan, pa boš videl, da zunaj sploh ni pravega poletja...Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
V bistvu je poletje čisto pravo, kar se tiče temperatur. Le padavin je malo nad povprečjem.
Smo v 30-letnem povprečju.
Sej razumljivo. Povprečen človek se spomni le za par let nazaj... In ker je bilo zadnje nekaj let vročina in suša, je to v glavah večine že kar "standardno poletje"
Kaj ti koristi neka statistika, če pa je realnost čisto druga. Saj podobno je pri politikih, tam tudi vsi pravijo, da je Slovenija statistično v povprečju, realno smo pa v dreku.
Enako velja za tvoje slikice, vse skupaj je nekje v povprečju, realno je pa vreme v dreku. Meni osebno je velika razlika, če pade 100 litrov dežja v enem dnevu, ali pa vsak dan malo čez cel mesec. Statistično bo enako kot vsa leta, realno pa pofookanega piknika ne moreš organizirat.
Ti si pa lahko tole statistiko vtakneš v rit, lahko pa jo tudi posnifaš, če želiš.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
boste itak dobili subvencio od države tako kot vsako leto ko mate sušo ali točo
zanimivo da se ti na tistih koncih ljudje nič ne smilijo, ko pa se gre za južno od Kolpe pa takoj jokcaš kakšni reveži so.