Ja na tej zadnji sliki ob 18:40 je bilo nekje na pol poti med LJ in Lisco, torej je lahko prišlo do tja ravno pred naslednjo osvežitvijo.
Do tja je prišlo malo preden sam jaz napisal sporočilo. Namreč hrvaški radar je deloval brezhibnoCitat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ja na tej zadnji sliki ob 18:40 je bilo nekje na pol poti med LJ in Lisco, torej je lahko prišlo do tja ravno pred naslednjo osvežitvijo.
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Sej sem napisal, da sem parkiral v tunelu (torej ne v galeriji). BERI! V tunelu ni nobene nevarnosti, nevarnost obstaja kvečjemu v galeriji.
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:Sam tele neurja so pa vsako leto hujša...
Citat:
The cells that form should immediately become supercellular, main threat being large hail and damaging winds. It seems that the hail threat will be maximized where low-level moisture will be deepest, and very large hail, well in excess of 5 cm in diameter, may occur. As coverage increases, storms may merge into linear segments/bow echoes.
In the evening hours, it seems that rich low-level moisture/strong CAPE and quite favorable shear profiles will coincide, which suggestss that an additional threat for tornadoes will exist. Anticipated storm coverage and degree of severity necessitate a level-three threat.