Neurja 2008

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ja me, hvala
srce-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Faaaak, lej to sliko
shocked-1.gif

375503-K14_Reber-NM(4).jpg

Priponke

• 375503-K14_Reber-NM(4).jpg
    375503-K14_Reber-NM(4).jpg
    19 KB · Ogledi: 230

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Slike na kamerah so zgleda frišne, ker se osvežujejo. Pa sej ne more bit toča gor po drevesih in grmovju, ali?

Da mogoče ne ropajo avtocesto, pa vrtijo stare posnetke
grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Na Viču pred cca 20 min nehalo, sem šel malo okoli pogledat. Večina avtov pobunkana, zanimivo, da ena par avtov 2 nemških znamk nima niti pike, par Japoncev in predvsem Korejci in Francozi so pa čisto vegasti ...
Velikost pa ...
Tale slikca je nastala 15, 20 minut po toči.

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
ksz..

Bemti, sem pogledal ob 19:33 radarsko sliko ker sem hotel z motorjem na en piknik iz siske v moste... in je kazal da je vse ze veselo mim... oh how was I wrong
smile-1.gif
na celovski je zacel padat, pol sm pa zravn motorja pod enim drevesom caku in se cudu kako je nastal tist rdec flek na radarski sliki ki ga pred 10min se ni bilo.. Ni bla pa pretirana toca, slab cm...po 40min sm se pa do doma nazaj zapelu posusit obleke :D

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Sem šel ob najhujšemu nalivu skozi center, nato po Masarykovi in na Njegoševo. Že v špeglih sem videl, da en zemo s SLK-jem išče kakršnokoli nadstrešnico. Kwa je [censored] delal po cesti
bonk.gif
) v garažno hišo. Ta đek si je meco dejansk zaslužu, ker ona si ga zihr ni.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Hja, ko začne malo bolj padat, folk v avtih čist podivja.
smile-1.gif

Na Vrhniki padlo 5 kapel in je prof prijetno sveže. To čakam že 2 dni, da se končno enkrat naspim pošteno.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Vazno je kako je bosanc vozil, ne pa kaj ti klesti avto. Bravo.
Kaj pa? Če je toča, pravila ne veljajo?
Kreteni se znajo zarad toče ustavljat na AC pod nadvozi ne le an odstavnem, še na voznem in kakem pasu.
Pobrat avte in z macolo stolčt ...

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kreteni se znajo zarad toče ustavljat na AC pod nadvozi ne le an odstavnem, še na voznem in kakem pasu.

Ne štekaš.
Ceneje se je ubit (osnovni pogreb je krit s strani obveznega zavarovanja, nujna medicinska pomoč prav tako), kot pa lest h kleparju (velika večina nima kaska, če ga pa ima, je pa z odbitno franšizo
grin1.gif
).

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

Ne štekaš.
Ceneje se je ubit (osnovni pogreb je krit s strani obveznega zavarovanja, nujna medicinska pomoč prav tako), kot pa lest h kleparju (velika večina nima kaska, če ga pa ima, je pa z odbitno franšizo
grin1.gif
).
Štekam. Ampak lani enkrat med točo bi jih še jaz skoraj fasal zarad teh kretenov. Ustavil sem za las, potem so me pa čudno gledali, ko sem trobit začel. Ko sem ga malo od zadaj dregnil je, tip speljal, pol se umaikal in trkal po čelu.
Žal mi je blo, da nisem mel šleperja, ....

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ah, če pa drugega ubije, je pa sploh idealno (AO, pa še kaj, pa se pokrije - itak je pa ustavno sodišče pravkar pomembno podaljšalo proceduro za odvzem vozniškega dovoljenja, tako da
zmaga.gif

(sarkazem.press)

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Oblak nad ljubljano

Gledam tole sliko pa gruntam kako se je iz mojega telefona znašla identična slika na netu.
shocked-1.gif

Pol pa vidim da je slikana iz istega kraja.
cool-1.gif
Žiri
No, takole je izgledala goba direktno nad Ljubljano. Pri nas seveda takrat sonce.
grin1.gif