Nestrpnost

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Če si mnenja, da je zadeva narobe zastavljena, lahko svoje stališče mirno argumentiraš.

Če pa je vsa tvoja argumentacija teorija zarote, domneve o mojih skritih namenih in posledični osebni napad - potem imaš hudo težavo.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Dejmo mal teorije zarote!

Ta prav rdeči komunajzer ne bi nikoli napisal: - kristjani ... -, napisal bi - domobranci -, - ta beli -, - izdajalci -, itd....
To je nedvomno delo zakompleksanega provokatorja, bolj desne provinience.

(Najdžel v mlajših letih bi bil vzorčni model)

tony

Guru
23. jul 2007
9.784
1.565
113
Jasno je, da je napis napisal en šaljivec, ki ne pozna "scene". Vidi se tudi, da tudi ti nisi "naš", ta prav bi napisal "ta črni"...
hysterical-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:

Brainstormer
priden.gif
, kaže, da ti res nič ni jasno.

Moj stavek, ki ga citiraš in ob tem stresaš patetične šale iz rokava, sploh ne paše v temo, kakršno si zastavil.
Tebi in ostalim sem hotel povedati, da je ta tema NAROBE zastavljena, da se ukvarjate z napačnimi stvarmi.
Da ta način ne pelje nikamor in da prepiri o pol stoletja in več starih delitvah ne vodijo nikamor, da s tem delate samo škodo.
Da vas bi morala zanimati vsebina sporočila, in morda to, kdo in zakaj je to napisal.

Ti, s plašnicami zaplankani omejenec, pa greš in citiraš edini stavek, ki pravzaprav sploh nima zveze temo, kakor si jo zastavil.

Kajti tebe zanima izključno (citiram):
"Zelo me zanima na katerih televizijah bo ta napis udarna novica v kateri bodo novinarji zgroženi zaradi izpada nestrpnosti. Upam, da se bodo oglasili Hanžek, Štrajn..."

Tak uvod dokazuje, da je vse kar si želiš, špetir, kazanje s prstom, strici iz ozadja, komunajzarji, instrumentalizirani mediji, do komolcev krvave roke rdečih klavcev, rdeča horda in kar je še te navlake. Ter na drugi strani belčki, janševiki, ...

In da se ti totalno je*be, kaj pravzaprav piše na zidu.
Glavno, da se lahko dobro skregamo, ane?

Uživaj, Nigel, v tem tvojem bolanem svetu!
Verjamem, da se boste tudi v Medvodah razdelili na rdeče in tabele.

Tudi od mene.
467716-post_slo.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
ksz.....

Prav bi bilo, da se pove vse. Menda sta bila dva grafita. Če je tako, se zaključek ponuja kar sam.

erse.jpg

Evo, sem rekel, da ječefur, ker samo oni rišejo pike na I.
cool-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Dejmo mal teorije zarote!

Ta prav rdeči komunajzer ne bi nikoli napisal: - kristjani ... -, napisal bi - domobranci -, - ta beli -, - izdajalci -, itd....
To je nedvomno delo zakompleksanega provokatorja, bolj desne provinience.

(Najdžel v mlajših letih bi bil vzorčni model)
Iz podobnega vzroka, kot je pri komunajzarjih nezaželena brada, zaradi podobnosti s čedoti, je tudi klanje strogo prepovedano.
Taprav komunist vedno strelja in tudi ob najhujšem pomanjkanju streliva, niso uporabili noža, ampak druga orodja,
Slovenski komunist pa sploh ne, ker se pri nas ,,klanje,, uporablja samo v zvezi s prehrano in bi bil npr. stavek ,želim zaklat onega, ki ga ne maram,, že skoraj namigovanje h kanibalizmu.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Vemo pa, da so klali ta beli in to surovo živalsko. Dokaz je na dlani, napis je delo desnosučnih elementov!

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.475
9.777
113
EU
Zgoraj je bilo napisano, da takšno barvo spreja uporabljajo vodovodaji za označevanje.
Ma sodeč po barvi so verjetno bili toplovodajri, ali kakšno gibanje za enakost Gejev
hysterical-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Vemo pa, da so klali ta beli in to surovo živalsko. Dokaz je na dlani, napis je delo desnosučnih elementov!
tujih nacijonalističnih elementov, za katere je znano, da vsi Slovenci veljamo za kristjane, tudi Goba je za njih kristjan, ....javni poziv h genocidu nad vsemi Slovenci, Butalci se pa že v prvih komentarjih skregate
bonk.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če si mnenja, da je zadeva narobe zastavljena, lahko svoje stališče mirno argumentiraš.

Če pa je vsa tvoja argumentacija teorija zarote, domneve o mojih skritih namenih in posledični osebni napad - potem imaš hudo težavo.

Videti je, da se ti še vedno niti sanja ne, o čem govorim.
Ne vem no, morda ti pa moj stil pisanja ne odgovarja.

Pa poskusi s tem -> Slovenski časovni stroj
Se splača prebrati, tudi večkrat. Brez heca.

In za boga milega, ne zavrni napisanega zaradi pisca ali strani, kjer je objavljeno.
Preberi, razmisli, pa se odloči.
Ni namreč važno kdo ali kje piše.
Važno je KAJ piše.

Nazadnje urejeno:

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Ni namreč važno kdo ali kje piše.
Važno je KAJ piše.
S tem stavkom pa si na napačnem forumu.
Morebiti celo v napačni državi.
Žal.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Jest pa kljub vsemu upam in verjamem, da ne.

Valjda bo enkrat ljudem kapnilo, da s(m)o zagovorniki levih in desnih na isti strani.
In da imamo istega sovražnika.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:

Brainstormer
priden.gif
, kaže, da ti res nič ni jasno.

Moj stavek, ki ga citiraš in ob tem stresaš patetične šale iz rokava, sploh ne paše v temo, kakršno si zastavil.
Tebi in ostalim sem hotel povedati, da je ta tema NAROBE zastavljena, da se ukvarjate z napačnimi stvarmi.
Da ta način ne pelje nikamor in da prepiri o pol stoletja in več starih delitvah ne vodijo nikamor, da s tem delate samo škodo.
Da vas bi morala zanimati vsebina sporočila, in morda to, kdo in zakaj je to napisal.

Ti, s plašnicami zaplankani omejenec, pa greš in citiraš edini stavek, ki pravzaprav sploh nima zveze temo, kakor si jo zastavil.

Kajti tebe zanima izključno (citiram):
"Zelo me zanima na katerih televizijah bo ta napis udarna novica v kateri bodo novinarji zgroženi zaradi izpada nestrpnosti. Upam, da se bodo oglasili Hanžek, Štrajn..."

Tak uvod dokazuje, da je vse kar si želiš, špetir, kazanje s prstom, strici iz ozadja, komunajzarji, instrumentalizirani mediji, do komolcev krvave roke rdečih klavcev, rdeča horda in kar je še te navlake. Ter na drugi strani belčki, janševiki, ...

In da se ti totalno je*be, kaj pravzaprav piše na zidu.
Glavno, da se lahko dobro skregamo, ane?

Uživaj, Nigel, v tem tvojem bolanem svetu!
Verjamem, da se boste tudi v Medvodah razdelili na rdeče in tabele.

Tudi od mene.
467716-post_slo.gif

Bravo, še je upanje.
467716-post_slo.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
sumim, da je to delo desničarjev, ki želijo mobilizirati svoje.
že uporaba besede kristjani napeljuje k temu.
tipični desničarski manever v maniri novega ministra za gotovino.
Pacient

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Aja, torej potrjuješ splošno znano dejstvo, da desnosučni niste dobri ljudje
sprasujem se.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ksz...

samo je res fascinantno pri nas, SDS in Janša sta kriva za vse. Če nekdo napiše na steno grafit proti desnim je sigurno akcija desnih, če napiše grafit proti komunajzerjem je pa itak verjetno sam iVan napisal.