Dej kake buče govorite.Nobenih kristjanov niso klal po vojni. Tudi niso skrival. Verjetno bi požgal tudi vse cerkve in še kake polmiljona ljudi, če bi bilo tako kot lažete.
Kakšno izpričana zahojena nestrpnost! Ti očitaš nekomu natančno isto kar si sam, zatohli šovinist in nacionalist!Citat:
Uporabnik pediater pravi:
....
Po možnosti je to napisal kak čefur, v puntotu mu visi pa pravoslavni križ. ..
Mene pa še bolj zanima tvoje mnenje o črnih ciganih in rdečih komunistih. Če je kaj drugačno od onega o kristjanih na Hoferju, bo to udarna novica na televizijah.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
.....
Zelo me zanima na katerih televizijah bo ta napis udarna novica v kateri bodo novinarji zgroženi zaradi izpada nestrpnosti. Upam, da se bodo oglasili Hanžek, Štrajn...
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Ja je Snecerjev nivo ... samo on bi to v Mb nakracal
Dejstvo je, da slovenski narod, niti v najbolj obešenjaškem besednjaku, ni nikoli uporabljal izraza ,,klanje,, za terminiranjeCitat:
Uporabnik juris pravi:
Kakšno izpričana zahojena nestrpnost! Ti očitaš nekomu natančno isto kar si sam, zatohli šovinist in nacionalist!Citat:
....
erikson ti je pa napisal koliko koštajo tvoje nebuloze.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
...
Vse kar je treba o tej kracariji povedat, je naslednje: to je nestrpno pisanje, ki ga vsi zavračamo. Treba je storiti vse, da se tovrstno sovraštvo ne širi!
... napiše oseba z najobširnejšim postom v temi
Ja, capljače se je vedno rabilo, brez njih ni šlo niti v francoski revoluciji, ko so nadurno brisali tla pred giljotino........Citat:
Uporabnik juris pravi:
Hmmm..., vedno sem imel rad capljače, da so pobrisali tla za mano.
Ti si pa tole mal cudn razumu.Citat:
Uporabnik juris pravi:
....
erikson ti je pa napisal koliko koštajo tvoje nebuloze.
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Jaoooo, ste vsi skupaj eni kekci.
Vse kar je treba je očitno ena piksna spreja, polpismen butl in komajda berljiva svinjarija je na steni.
Pa seveda nekdo, ki očitno odpre temo z namenom, da se ovce znova skregajo okoli tega, kdo je slabši - partizani al domobranci. Leta 2013...
Problem pa je drugje - v zastrupljenosti in sovražnosti ljudi, ki je tako globoka, da enostavno ne vidijo niti centimeter preko lastnega plota.
Tipičen primer take zastrupljenosti je otvoritveni post te teme, kjer Nigel to nizkotno kracarijo uporabi zgolj za iztočnico, na osnovi katere še zgolj razpihuje nestrpnost in sovraštvo ter poglablja delitve med ljudmi.
"Kdo bo objavil, kdo ne bo, zakaj ne bo in česa vse še ni storil...." Za bruhat...
Praktično nič o obsojanja vrednem dejanju in kako spremeniti razmere, ki so do njega pripeljale.
Zato pa sovražnikov kolikor hočeš.
Res je potreben še brainstorming, kjer bodo še v živo malo podebatirali o rdečih in tabelih
Prave barabe se pa medtem smejejo, in bašejo v žepe še tisto malo, kar je ostalo.
Fak, no!
Vse kar je treba o tej kracariji povedat, je naslednje: to je nestrpno pisanje, ki ga vsi zavračamo. Treba je storiti vse, da se tovrstno sovraštvo ne širi!
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
ksz.....
Prav bi bilo, da se pove vse. Menda sta bila dva grafita. Če je tako, se zaključek ponuja kar sam.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti dam prav.
Zanimivo pa, da se ogrožene počutijo samo pripadniki RKC.
Ali pa sem jaz spregledal kako parohovo izjavo.