Nestrpnost

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.127
1.278
113
42
Dej kake buče govorite.Nobenih kristjanov niso klal po vojni. Tudi niso skrival. Verjetno bi požgal tudi vse cerkve in še kake polmiljona ljudi, če bi bilo tako kot lažete.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Sovražni grafit na Zaloški

Samo pisanje po objektih predstavlja prekršek o varstvu javnega reda in miru. Sankcija za tako ravnanje je globa v višini 208,64 evra, če pa so prisotni elementi vzbujanja narodnostne, rasne ali verske nestrpnosti je globa višja in znaša najmanj 834,58 evra.

Glede na namen storilca gre lahko tudi za storitev kaznivega dejanja javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti, ki se lahko kaznuje tudi z zaporom do dveh let.

V kolikor je z dejanjem nastala materialne škoda, lahko oškodovanec poda predlog za pregon kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
....
Po možnosti je to napisal kak čefur, v puntotu mu visi pa pravoslavni križ. ..
Kakšno izpričana zahojena nestrpnost! Ti očitaš nekomu natančno isto kar si sam, zatohli šovinist in nacionalist!
erikson ti je pa napisal koliko koštajo tvoje nebuloze.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
.....
Zelo me zanima na katerih televizijah bo ta napis udarna novica v kateri bodo novinarji zgroženi zaradi izpada nestrpnosti. Upam, da se bodo oglasili Hanžek, Štrajn...
Mene pa še bolj zanima tvoje mnenje o črnih ciganih in rdečih komunistih. Če je kaj drugačno od onega o kristjanih na Hoferju, bo to udarna novica na televizijah.
srce-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stop pravi:
Ja je Snecerjev nivo ... samo on bi to v Mb nakracal

Ne vem zakaj bi to jaz pisal? ni to moj nivo.

Kar so zamudli l.45, se danes ne da več na isti način nadoknaditi
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
....
Kakšno izpričana zahojena nestrpnost! Ti očitaš nekomu natančno isto kar si sam, zatohli šovinist in nacionalist!
Dejstvo je, da slovenski narod, niti v najbolj obešenjaškem besednjaku, ni nikoli uporabljal izraza ,,klanje,, za terminiranje
tongue-1.gif

......,,zavadi i vladaj,,-dobro poznan pregovor vsem levo-desnim zdraharjem na forumu,
10.gif

.....in forumski Butalci, ki iz ure v uro grabite na vedno eno in isto provokacijo,
rolleyes-1.gif
benti sramoto slovensko, kak ste butasti,
cry12bpy.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
...
Vse kar je treba o tej kracariji povedat, je naslednje: to je nestrpno pisanje, ki ga vsi zavračamo. Treba je storiti vse, da se tovrstno sovraštvo ne širi!

... napiše oseba z najobširnejšim postom v temi
rolleyes-1.gif

Brainstormer
priden.gif
, kaže, da ti res nič ni jasno.

Moj stavek, ki ga citiraš in ob tem stresaš patetične šale iz rokava, sploh ne paše v temo, kakršno si zastavil.
Tebi in ostalim sem hotel povedati, da je ta tema NAROBE zastavljena, da se ukvarjate z napačnimi stvarmi.
Da ta način ne pelje nikamor in da prepiri o pol stoletja in več starih delitvah ne vodijo nikamor, da s tem delate samo škodo.
Da vas bi morala zanimati vsebina sporočila, in morda to, kdo in zakaj je to napisal.

Ti, s plašnicami zaplankani omejenec, pa greš in citiraš edini stavek, ki pravzaprav sploh nima zveze temo, kakor si jo zastavil.

Kajti tebe zanima izključno (citiram):
"Zelo me zanima na katerih televizijah bo ta napis udarna novica v kateri bodo novinarji zgroženi zaradi izpada nestrpnosti. Upam, da se bodo oglasili Hanžek, Štrajn..."

Tak uvod dokazuje, da je vse kar si želiš, špetir, kazanje s prstom, strici iz ozadja, komunajzarji, instrumentalizirani mediji, do komolcev krvave roke rdečih klavcev, rdeča horda in kar je še te navlake. Ter na drugi strani belčki, janševiki, ...

In da se ti totalno je*be, kaj pravzaprav piše na zidu.
Glavno, da se lahko dobro skregamo, ane?

Uživaj, Nigel, v tem tvojem bolanem svetu!
Verjamem, da se boste tudi v Medvodah razdelili na rdeče in tabele.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Hmmm..., vedno sem imel rad capljače, da so pobrisali tla za mano.
Ja, capljače se je vedno rabilo, brez njih ni šlo niti v francoski revoluciji, ko so nadurno brisali tla pred giljotino........

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Upam, da so grafit vmes že prekrili.

Da ne bo prišlo do uveljavljanja teorije razbitih oken.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.170
1.960
113
Emona / Carnium
Meni se zdi, da na forumu veljajo dvojna merila (yeah I know, call me Dick, Dick Tracy
grims-1.gif
). Naslov te teme je primeren tudi za temo o Tamari Vonta.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
....
Ti si pa tole mal cudn razumu.

Meni je "smesna" beseda kristjani poleg klali. Kdo sploh uporabi to besedo v takem sestavku?
In ker ima ta beseda zelo obsiren pomen, je mozno da je kdo grozil samemu sebi. Primitiven kot ze je, avtor tega. Kristjan je tudi Kučan in Zoki
tongue-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Naj kar koljejo, če jim je všeč tako ... saj dolgo ne bodo ... naša policija jih bo že ujela ... ampak vseeno ne ... sodišče jih bo pa tak vse oprostilo ..

Vsem morilcem enaka kazen - SMRT!

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
ksz.....

Prav bi bilo, da se pove vse. Menda sta bila dva grafita. Če je tako, se zaključek ponuja kar sam.

erse.jpg

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.457
5.047
113
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Jaoooo, ste vsi skupaj eni kekci.

Vse kar je treba je očitno ena piksna spreja, polpismen butl in komajda berljiva svinjarija je na steni.
Pa seveda nekdo, ki očitno odpre temo z namenom, da se ovce znova skregajo okoli tega, kdo je slabši - partizani al domobranci. Leta 2013...
stupid-1.gif

Problem pa je drugje - v zastrupljenosti in sovražnosti ljudi, ki je tako globoka, da enostavno ne vidijo niti centimeter preko lastnega plota.
Tipičen primer take zastrupljenosti je otvoritveni post te teme, kjer Nigel to nizkotno kracarijo uporabi zgolj za iztočnico, na osnovi katere še zgolj razpihuje nestrpnost in sovraštvo ter poglablja delitve med ljudmi.
"Kdo bo objavil, kdo ne bo, zakaj ne bo in česa vse še ni storil...." Za bruhat...
Praktično nič o obsojanja vrednem dejanju in kako spremeniti razmere, ki so do njega pripeljale.
Zato pa sovražnikov kolikor hočeš.
bonk.gif

Res je potreben še brainstorming, kjer bodo še v živo malo podebatirali o rdečih in tabelih
bonk.gif

Prave barabe se pa medtem smejejo, in bašejo v žepe še tisto malo, kar je ostalo.

Fak, no!
Vse kar je treba o tej kracariji povedat, je naslednje: to je nestrpno pisanje, ki ga vsi zavračamo. Treba je storiti vse, da se tovrstno sovraštvo ne širi!
467716-post_slo.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik QBR pravi:
ksz.....

Prav bi bilo, da se pove vse. Menda sta bila dva grafita. Če je tako, se zaključek ponuja kar sam.

erse.jpg

Aha, Tomaž Majer.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ti dam prav.

Zanimivo pa, da se ogrožene počutijo samo pripadniki RKC.

Ali pa sem jaz spregledal kako parohovo izjavo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti dam prav.

Zanimivo pa, da se ogrožene počutijo samo pripadniki RKC.

Ali pa sem jaz spregledal kako parohovo izjavo.

Ni napisano v cirilici
evil.gif

Je pa res, da se tudi iz Prekmurja ni nihče oglasil.