Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Sploh pa je AMZSjevec zajebal, če je kar tam menjaval gumo. Pokliče se vlečno službo, ki dvigne avto in stran.
(Vir: DELO)
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Sploh pa je AMZSjevec zajebal, če je kar tam menjaval gumo. Pokliče se vlečno službo, ki dvigne avto in stran.
Saj je imel vlečno službo.Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Na avtocesti ali hitri cesti je vedno dobro zapustiti avto in pobegniti iza ograje, če se le da.
Če pa že moraš ostati na cesti, pa je bolje biti v avtu in pripasan. Drugače pa čim bolj stran. Preveč budal se vozi po njej in predvsem prehitro.
Sploh pa je AMZSjevec zajebal, če je kar tam menjaval gumo. Pokliče se vlečno službo, ki dvigne avto in stran. Sploh pa je veselo, ko gledam modele, ko recimo ostanejo brez goriva, gredo peš 2 km do bencinske in nato spet peš nazaj po odstavnem do avta. Poleti se na odstavnem pasu včasih ustavijo kaki čehi, da kar lepo pomalicajo. Sem pa tudi že videl skakat pijanca peš po avtocesti.
Skratka na avtocesti zna bi pestro.
Ogo
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Sem že moral menjavati gumo na avtocesti. Ni prijetno pri teh balkanskih voznikih...
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A se kej ve a je kdo huje poškodovan? Upam da ne
Se pravi, da je bil privezan.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A se kej ve a je kdo huje poškodovan? Upam da ne
Taksist ima zlomljeni ob nogi.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
A se je na obmocju siske kej zgodil, ker je šel mimo mene ze 5. resilec?
Ni nikjer prijetno, tudi sredi Nemčije ne. Gre lahko hitro kaj narobe. Zato pa tega ne počnem.Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Sem že moral menjavati gumo na avtocesti. Ni prijetno pri teh balkanskih voznikih...
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Najprej seveda vse ven iz prtljažnika, da sem prišel do rezerve.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Nikoli ne pozabim pametnih avtomobilističnih novinarjev, kako so vedno popljuvali francoze, ko so še rezerve montirali zunaj.
Kaj me briga če si roke umažem, v glavem, da ne rabim praznit avta, pa še spomnim se kdaj na njo in jo napumpam
Je pa res da zunaj guma veliko prej zastara.
Lp
In vse kar moraš narediti je malo odmakniti prtljago. Francozi imajo to narejeno optimalno.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Vse lepo in prav, ampak v prtljažniku je še vedno pod prevleko en vijak, ki ga moraš odvit.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Nikoli ne pozabim pametnih avtomobilističnih novinarjev, kako so vedno popljuvali francoze, ko so še rezerve montirali zunaj.
Kaj me briga če si roke umažem, v glavem, da ne rabim praznit avta, pa še spomnim se kdaj na njo in jo napumpam
Lp
Hehe ...Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Lp