Jaoo..
Kolega taksist me je opozoril na to temo, sem tisti "srecni" 24-letnik, ki je prezivel nesreco. Z taksistom sva si delila sobo na KCju, zelo vredu decko.
Skratka: ne ljubi se mi dolgoveziti, zato bom samo prilepil link do foruma, kjer sem izkusnjo na hitro ze opisal.
http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?p=230245#230245
Moji kolegi so me obiskali, njim sem razlozil v podrobnosti, tukaj se naceloma lahko ta tema zakljuci, ker tople vode ne boste odkrili!
Naj samo se omenim, da sem po 8tednih bil odpuscen iz KCja z zelo uspesnim okrevanjem, vendar me se vseeno caka priblizno 2 mesca tezkega dela da bom lahko sploh hodil normalno.
Za vse tiste, ki se obremenjujete glede nosenja jopica: je sploh pomembno? Pocilo je v trenutku, ko sva stala med tovornjakom in alfico, popolnoma IZVEN vidika kogarkoli. Na vprasanje sploh ne bom odgovovarjal, ker se mi polemiziranje glede takih stvari zdi cisto debilno. Na to se obesajo neki kekci, ki hocejo delati po pravilih. Vem, da me tudi dva jopica nebi resila, oz moje noge in zivljenja cloveka, ki mi je sluzbeno prisel pomagat..
Zdaj pa se v imenu taksista, kateremu je tema namenjena: Pravi da ce mu ima kdo kaj za povedati ali vprasati, da ga lahko casti tortico v Socinem bifeju, karkoli druzga pa lahko preberete na vseh online cajtng straneh, tako da ga lahko nehate opravljati.