Hvala za ponudbo. Ne rabim tolikšnega dobropisa. Kolikor gledam Telemach dobim za spodobnih 145Kun neomejeno za 20 dni.Ti jaz prodam aktivno Simpa simko z nalozenih 500 kun za spodobno ceno pa se igras z opcijami ki ti odgovarjajo.
Tega ne rabim, bom kar na telefonu naredil dostopno točkoKartico kupiš v trafiki ali poslovalnici, potem pa še kaj takega
Si preveril ves drobni tisk? Ker ponavadi je bil limit.Hvala za ponudbo. Ne rabim tolikšnega dobropisa. Kolikor gledam Telemach dobim za spodobnih 145Kun neomejeno za 20 dni.
Ja to je normalna praksa na dual sim telefonih.A kdo ve, če lahko v telefonu, ki ima dual sim, daš not eno tako simko kot jo je map omenil in si ustvariš dostopno točko preko katere dostopaš do neta in youtuba, preko druge si pa normalno dosegljiv na telefon? Telefon je Xiaomi.
Jaz nikjer ne najdem, da bi bil limit??Si preveril ves drobni tisk? Ker ponavadi je bil limit.
Tam kamor grem je WiFi bolj švoh. Rabim pa, da bom gledal filme in predvsem Tour d'Francekaj tam, kamor greš nimajo wifija?
zakaj rabiš neomejeno, kaj vlečeš dol blue raye
Zanimivo. Kot kaže so malo izboljšali Tele2 ponudbo, tam so bile zmeraj neke skrite omejitve.Jaz nikjer ne najdem, da bi bil limit??
Net2Go
tudi 5g signal rabiš potem...5G Router rabiš.
4g ne boš TV ja gledal, ker je prefilano
Ni to toliko zame.Ja saj.
Drugače pa idi na kolo..