Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
anonimen si lahko ti, ne vlade.
ti si šel dol kot zeleni, ne kot srb. opaziš razliko?
Kot zeleni sem bil takrat tam cca enako popularen. Vlado bi lahko kadarkoli prisel tja anonimno. Glede na poreklo Drazena dvomim da bi bil Divac edini "svoje vrste"Takrat je v ZG zivelo nekaj deset tisoc Srbov, Divac se pa ni ob varnostnik ni upal v ZG. To bo to....![]()
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kot zeleni sem bil takrat tam cca enako popularen. Vlado bi lahko kadarkoli prisel tja anonimno. Glede na poreklo Drazena dvomim da bi bil Divac edini "svoje vrste"Takrat je v ZG zivelo nekaj deset tisoc Srbov, Divac se pa ni ob varnostnik ni upal v ZG. To bo to....![]()
varnostnik reši vse..
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Eazy več je možnih scenarijev kaj je bilo...seveda ti verjameš samo v tistega, kjer so srbi grdi, grdi.
Dokumentarec je super.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tihi srbi iz zg, ali divac k je poljuval, trgal zastavo
btw
pri sosedih so gostili lep čas dve srpski druzini iz karlovca. pa obe druzini sta imeli po enega zakonca hrvata. pa obe nista bili na iæ, pa nbena se ni ven metala.
zanimivo, ne.
Citat:
Uporabnik AJVAR pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Anonimno? Tip ima 218 (še dvometraša težko spregledaš), je ena najbolj zanih fac bivše juge... Ni šans!
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
eazy, smanji doživljaj. Divac je bil (in še vedno je) v očeh hrvaške javnosti izrazito negativna osebnost, kar si lahko videl tudi v "dokumentarcu", če si ga pogledal. Sem pa prepričan, da bi ga, v primeru kakšnega incidenta, njegovi hrvaški prijatelji gotovo zaščitili.
Jaz bi na pogreb svojega prijatelja 100% šel.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kle se pa strinjam.
vsak bi pihal v svoje trobilo in delal svojo štalo.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik AJVAR pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Anonimno? Tip ima 218 (še dvometraša težko spregledaš), je ena najbolj zanih fac bivše juge... Ni šans!
Ce bi se sedaj Divac sprehajal po Zalah (pa sirna Slovenija tudi) bi ti to zagotovo vedel... Takrat ('93) so vsi v ZG razmisljali o tem kdaj bodo kje videli znano faco.
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:Razmišljali ali ne razmišljali. Tisti trenutek, ko bi stopil iz letala/vlaka/avta, kakorkoli bi že prišel, bi ga vsi opazili... Nekako ni neopazen, se ti ne zdi. Tebi ziher ni na nosu pisalo kdo si, pa tistim srbom, ki so živeli v ZG med vojno tudi ne, zato so nekateri lahko "preživeli" tam, nekdo kalibra Vlade Divac v tistem času pa nemore biti neopazen. Še danes ga prepoznavajo praktično povsod.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dej ber še enkrat kaj si napisal..jebemte mutava.
in ti bi šel na pogreb med hrvate 93?
DA.
Sej je tudi sam rekel da je takrat bil na Havajih in je mislil iti in se na koncu premislil. Verjetl ali ne takrat niso ljudi obesali v centru ZG. Sam sem bil tam skoraj vsak teden pa nisem imel problemov. Ce se je ze tako bal (kljub oh in sploh varnostnikom) bi lahko sel kadarkoli anononimno. Ce mu je Drazen zameril da ga povprasal "kako je?" kaj bi sele mislil o tem da mu se ne grob ni prisel.
Brat ja..
Citat:
Uporabnik softi pravi:
poleg carinika vsaj še policaj..no..cela izmena