To sploh ni res. Če ti mene pokličeš, jaz pa tvoj klic preusmerim na policijo, se bo policiji pokazala tvoja cifra, ne moja. Sem nekak pričakoval, da uporabniki alterja poznate vsaj osnove današnje tehnologije ...Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ne zjebal bodo tebe, ker bodo oni videli, da jih ti kličeš .... je pa dobra varianta , da vse neznane cifre in one brez legitimiranja preusmeriš na kako cifro, kjewr nihče ne dviga npr alarm ipd....
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
To sploh ni res. Če ti mene pokličeš, jaz pa tvoj klic preusmerim na policijo, se bo policiji pokazala tvoja cifra, ne moja. Sem nekak pričakoval, da uporabniki alterja poznate vsaj osnove današnje tehnologije ...Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ne zjebal bodo tebe, ker bodo oni videli, da jih ti kličeš .... je pa dobra varianta , da vse neznane cifre in one brez legitimiranja preusmeriš na kako cifro, kjewr nihče ne dviga npr alarm ipd....Če imajo dovolj sodoben telefon, se bo na ekranu ob številki edino izpisal znak, da gre za preusmerjen klic.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Lahko se tudi nastavi, da se aplikacija sama javi ... to si potem klicatelj veselo misli, kak te zajebava in utruja. A ti sploh ne veš in mirno spiš ...
Pa da vidimo kdo bo potem prej nehal, nadlegovalec ali aplikacija?