Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Glej ... glede na to, da osebi, ki grozi tvoji žlahtnici, policisti ne morejo očitno narediti nič, ti priporočam, da ji poveš naj si kupi aplikacijo za telefon ... kot je blacklist za klice in smse. Pač bo dala ene 30 evrov za alpikacijo, bo pa boljše to, kot pa se vsak dan živcirat.
Jaz sem si to aplikacijo kupil pred dvema letoma, ker sem se pred tem z eno spoprijateljil, potem pa mi več ni dala mira, moja pa me je ob vsakem njenem klicu in smsju najedala. Zelo uporabna aplikacija. Ji zelo priporočam.
Moreš vedeti eno stvar. Policisti bodo po vsej verjetnosti ukrepali le, če bo ta oseba grozila njej s smrtjo ali s kakimi hudimi telesnimi in/ali duševnimi posledicami.
To da ti bom jaz napisal po smsju ... nalomil te bom tam pa tam, takoj ko te vidim ipd ... nonstop eno in isto, tebe bo začelo najedat ipd ... ali policija tu ne bo ukrepala ... Če pa bom ti napisal ... ubil te bom takoj ko te vidim ipd, pa mi bodo takoj stali pri vratih.
Še ena varianta je ... če poznaš kakega policista - prijatelja, sorodnika - mu javi, naj on malo razišče in obvesti ostale kolege, naj to osebo malo pokličejo na razgovor.
Aja ... pa še to ... ono aplikacijo si naj tudi kupi, ki snema ob vsakem klicu ves pogovor. Imela bo odličen dokaz za policiste.
Tega bi pa jaz nalomil kot svinjo, takoj ko bi ga kje videl ... psihopat frdamani.
Tu so aplikacije, ki ji bodo morda prišle prav.