Mja, sem bil enkrat gor, za nekaj časa bo dovolj. Spodaj je resda varnostnik, ki pa samo prijazno pozdravi. Dress code ni nihče omenjal (oblečen sem bil v kavbojke, pulover, športne čevlje).
Aja, gor sem šel po šihtu - okol štirih popoldan. Spodnji štuki so "nezanimivi". Kar je "kul", je sedenje na terasi. Fajn razgled, vendar tudi ob sončnem vremenu ni najbolj prijetno, saj precej piha. Tisto pleksi steklo ni za en organ vredno. Morda, če bi bilo za kak meter višje. Je pa res, da se na ta račun verjetno obrne več folka - več kot urco gor ne moreš sedet. Pomoje je najbolje, če sediš notri, na koncu pa en krog narediš, za turistični razgled.
Za cene ne bi vedel, kava, dve limonadi, sendvič in kos torte, 14 evrov če se ne motim...
Klijentela? Precej žensk. Pa turisti. Sem pa tja kaka družina s kričečimi froci. Ko smo bili mi gor, so ravno snemali prispevek za MTV. Glej prilogo.
Mislim pa, da mularije gor res ne bo. Po štengah se ne da priti (zaprt prehod), torej si obsojen na dvigalo, v katerega pride kakih 6 ljudi.