Menjava cele baterije na EV - cene

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.363
7.098
113
pri taščici
Za 8k 62kwh pri sosedih
Se vedno drago za star avto

Steve

Guru
13. avg 2007
10.025
1.935
113
Hja, malo shopping around bo treba. Cene so nekje med 6 in 15 k (odvisno od modela in pogoltnosti serviserja).

Zdaj pa nagradno vprašanje za tebe: kdo pri zdravi pameti bo v starega leafa vtaknil 10k€ za novo baterijo? Noben, še vi ev apostoli ne. Zato pa so cene rabljenih evjev v podnu. To noben ne dira ni štapićem

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Kak te ne? Te pa ja kupiš baterije s Temuja, Joža ti jih pa za en sendvič s Poli salamo zamenja.
Čukeca in si ready to go. Ajd, še 3 EUR za sendvič s Poli salamo še dodaj zraven.

PS: Zato pa so cene Leafov tam kjer so. ;)

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: vogel in LarryClay

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.470
1.479
113
Nissan je pač luftarsko vzel vse skupaj in stranke pustil na cedilu. Sedaj pa je, kar je. Ni tudi čudno, da gre cela firma cugrund. Ker niso samo pri električarjih počeli neumnosti.

• Všeč mi je
Reactions: sad

hojnikb

Majstr
23. avg 2020
1.105
302
83
Zdaj pa nagradno vprašanje za tebe: kdo pri zdravi pameti bo v starega leafa vtaknil 10k€ za novo baterijo? Noben, še vi ev apostoli ne. Zato pa so cene rabljenih evjev v podnu. To noben ne dira ni štapićem

Kar je sicer super, ker nimajo vsi rabljeni EVji zanič baterije... Pa tudi sicer gen2 leaf ni slab nakup, če dobis takega v garanciji. Max 3 lete starga, da skasiras subvencijo, gonis do izteka garancije (če vmes crkne baterija super -- bos dobil drugo) potem pa prodas.

In trg je zdele res ugodn za nakup, sploh če gledas kozmetično nepopolne. Js sn svojga *brand that shall not be named* prpelu dol za manj, kot je golf z 300kkm. Res pa rabi mičkeno kozmetične ljubezni. Sam LFP baterija bo pa verjetno prezivela pol alterja. Pa tudi če ne, itk ma se 5+ let garancije...

Podobne teme