Ne "Kdo je nebi?", ampak "Kdo jo sploh bi?"

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.778
5.930
113
Drugače pa kaj se kregate. Se vidi da ste sami mlečni mladci. Naj povem še jaz moje izkušnje.

Moja draga je imela ko sva začela hodit tam nekje 50kg. Postava lepa, ritka "za pojest" ... Zdaj pa po mnogih letih zakona in ko sma obadva prebila magično mejo 30, se zgodi da se človek malo "razleze". Sedaj ne jaz in ne ona nimava več take manekenske postave. In je lepo čvrsto telo verjetno le del najinih fantazij, ki jih po mojem vsak po svoje skrivama med posteljinimi aktivnostmi. Kaj hočeš, menda ja neboš po cca. 10 letih skupne veze zamenjal ženske, ker ima 15-20 kil več kot je imela na dan prvega zmenka.

Jebat ga, življenje gre dalje, in vsak naslednji dan nisi več tako lep kot si bil včeraj.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
hysterical-1.gif

razlezeš se pa zrd nažiranja in ne zrd let. vzor nej vam bosta leon štukelj al kako se že piše in pa jack lalanne ( un z magic juicerjem). oba suha, oba v formi (leon je žal že umrl) in oba sta bila stara preko 90let. lalanne še vedno telovadi VSAK dan.

tko da to vse je samo izgovor za lenobo in nč druzga

P.S. sori ti starček pri 30+
hysterical-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
bonk.gif
nobena donda ni, pa karkol je že to. ženska je prekleto sexy, rit čvrsta, joške dobre, trebuh raven, noge, kako bi reku primerno suhe...

ogromna razlika je, če je oseba aktivna ali ne.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.968
1.850
113
180/75 pa je donda? ti res zgleda samo na anoreksične 14 letnice pališ
stupid-1.gif

mr daco, če nič ne migaš in samo nalagaš v lampa, te po 30em res raznese. Pri redni telovadbi, aktivnostim,..., zmerni prehrani, imaš lahko zelo podobno postavo kot na prvem zmenku

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja samo vseeno je "donda".

Baba z 80 kilami nemore bit seksi.
Baba z 80 kilami ima svoje prednosti. Če se ti ne da onegavit, samo vtakneš tiča not, porukaš špeh in še preden se izstrese, teb že pride, se obrneš okol in ln (to ni naravni logaritem, temveč lahko noč
grin1.gif
)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.607
9.818
113
40
MB
daj ti to tvojo kolegico nahecaj za par fotk, taprava kobila more bit
grin1.gif