Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
z tomtom-om sem navigiral 6 ur, za xt pa ne vem je pa baje bolj požrešen več ti bodo povedali drugiLPWWY
Hvala! Dobro da vem kolko priblizno lahko računam da vzdzi.
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
z tomtom-om sem navigiral 6 ur, za xt pa ne vem je pa baje bolj požrešen več ti bodo povedali drugiLPWWY
Citat:
Uporabnik lejko pravi:
Nisi prov odklenu map
Citat:
Uporabnik sbor pravi:
A je že kdo probaval z verzijo 4.20.00 na N95? Ali pa 4.10.80? Katerakoli od teh dveh namreč ne deluje v redu - ikonce so čisto razmetane, tekst je na pol izven vidnega polja itd.
Saj vem, ne diraj če dela, ampak na verziji 4.10.20 ni delal prenos route iz mapsource-a - oz. prenos je delal, samo uvoz potem na nokii ni uspel - potek se je ustavil na sredi in routa je bila napačna.
Citat:
Uporabnik rino20 pravi:
kaj mi lahko kdo prosim pomaga sicer imam problem z nokio n95 8gb,sem nalozil garmina pa nimam opcije da bi izbral notranji gps,in mi stvar ne deluje
Tudi jaz si nisem navodil dovolj prebral!Citat:
Uporabnik sbor pravi:
Kaj dosti navodil si pa nisi prebral, mar ne? Pod Orodja - Moji podatki imaš spodaj na levi tipki upravljaj - pojavi se GPX Upravljaj in gumba Uvozi GPX in Izvozi GPX. Za shranjene podatke v telefonu moraš najprej narediti Izvoz GPX, da se le-ti zapišejo v GPX datoteko, ki jo mapsource prebere z naprave, za v mapsourcu nastavljene podatke pa je po izvozu na telefon potrebno narediti Uvoz GPX, da bo telefon lahko delal s temi podatki.