[NAVIGACIJA] Destinator7

thitr

Zelenc'
24. dec 2007
7
0
1
Prilagam datoteko kjer je se malo vec prevedenega.

Priponke

• 203177-Slovenian.zip
    49,4 KB · Ogledi: 394

thitr

Zelenc'
24. dec 2007
7
0
1
Zahvala gre tudi Frajar-ju. Sem le dodelal njegovo datoteko. Ce kdo naredi kake popravke naj pove, ali pripopa link oziroma datoteko.

daver

Pripravnik
30. dec 2007
76
0
6
Velenje
Bi bil kdo tako dober in mi na PM napisal, kje dobiti karte? Preiskal sem vse, ampak žal brez uspeha...
Me pa firbec daje, ko tako hvalite pokritost
smile-1.gif

Lep dan vsem...
smile-1.gif
)))

daver

Pripravnik
30. dec 2007
76
0
6
Velenje
Glede destinatorja....
Presenetljivo in pozitivno presenečen. Notri so vrisane ceste, za kater se mi niti sanjalo ne bi, da bi bile.
Določenih cest še garmin nima. Res pa nime vsega pokritega s hišnimi številkami. To zdaj pravim za bolj odročne kraje...
Res mi je vsec.
Me pa zanima slednje... POI? Kje dobiti? Kako vstaviti?
Kot drugo pa, zakaj ne morem vnesti poti npr. v San Marino Italija? Mi napiše, da je prevelika razdalja med krajema...?

daver

Pripravnik
30. dec 2007
76
0
6
Velenje
Danes sem malo bolj podrobno testiral DESTINATORJA 7 na dlančniku.
Bil sem zelo zadovoljen, vendar me pa malo moti, ker ima vrisane prav VSE ceste in poti. Tako me je hotel do cilja pripeljati po eni gozdni poti, ki je za traktorje in bi z avtom nasedel (oz. sem malo podrsal po dnu). Res ti takoj izračuna novo pot in je zelo hiter pri izračunu. Govori zelo lepo in nič kaj ne pretirava. Pri iskanju hišnih številk je malo podoben garminu (nima pravilno označenih), pa vendar... Ocena od 1 do 10, bi ga jaz ocenil nekje med 6 in 7.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Aha potem ima problem z kategorizacijo cest... Ni to dobro, damn

Ma nej že TeleAtlas uštima slo mapo, ker zdaj je porazna...

Nazadnje urejeno:

Stoyanowsky

Zelenc'
27. mar 2008
17
0
1
Ljubljana
Danes sem prvič testral Destinator 7. V službo se vozim iz Ljujbljane v Škofjo Loko.
Vse v redu, dokler me ni pri Jeprci hotel peljat na levo v Loko, namesto desno v podvoz!
Sem probal že ene šest navigacij in so me vse peljale pravilno, razen Destinatorja !

Nekatere navigacije so re smešne. Pri vseh sem probal iti iz Ljubljane v Piran po stari cesti in ne vem če dve
enako zračunata. Igo sploh ne zna iti pod avtocesto malo iz Divače ven, Navigon pa pelje čez Ajdovščino...

Sedaj se pa odloči !

ceko

gps navigator
21. jul 2007
184
0
16
p*zdarija
smile-1.gif

včasih nastavitve malo pomagajo...
meni 1x pri iGO-ju ni bilo jasno, da me je peljal iz avtoceste dol in čez kakšne 400-500m spet nazaj gor...
potem sem pogruntal, da sem imel izključene cestnine (da ne bi plačal,zato gre okoli).

Stoyanowsky

Zelenc'
27. mar 2008
17
0
1
Ljubljana
leni
To je že res "BISTVO navigacij je, da te pripeljena cilj v tebi neznanem kraju "
ampak te vseeno ne sme vozit v enosmerne ulice in čez polne črte.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
pač tam ne ubogaš naprave in mora naprava poiskat drugo pot, amlce moraš pa tudi na cesto gledat, žal se v kartah tudi napake, moraš nekako razumeti da je to OGROMNO podatkov in pač kje kaj uide ker prehitro in preveč rutinsko delajo.

Stoyanowsky

Zelenc'
27. mar 2008
17
0
1
Ljubljana
OK.
Ali kdo ve kako je z mapami - ali jih moram na meji menjat ali ne ?
Npr. grem iz Ljubljane v Split : ali moram preklopit na Hrvaško mapo, ali obstaja kakšen trik ?

Hvala

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ali se da vnesti kordinate v destinatorja? Kolikor sem gledal nisem našel te možnosti.

kreso

Pripravnik
16. nov 2008
37
0
6
pozdravljeni

sem nov na forumu, in na podrocju GPS tehnologije.
Imam eno vprasanje oz. napaka, ki se mi je zgodila v programu Destinator7 in ta je da ko se hočem konektat s seteliti mi posle napako "GPS not found", ima mogoce kdo rešitev za ta problem. Garmin XT pa normalno deluje.